Dagliga speltips för Dam-VM i fotboll

Fotbolls-VM för damer blir en ny bekantskap för Speltips.se som gör en satsning på mästerskapet med en heltäckande guide och dagliga speltips. Intresset för damfotboll ökar i en rasande takt och den utvecklingen vill givetvis vi vara med på, och bidra med det vi kan – nämligen bra speltips.

Vi kommer med stor sannolikhet inte att kunna täcka alla matcher med speltips då tidsskillnaden ställer till det vid några av matcherna. Målsättningen är att försöka täcka alla matcher med intresse hos det svenska folket, och i din bedömning väger vi framförallt in vilka lag som spelar och vilken tid på dygnet som matchen spelas. Vi kan dock garantera att vi kommer att kunna erbjuda speltips till alla Sveriges matcher i såväl gruppspelet som i ett eventuellt slutspel.

Alltid tips och analys på Sverige

Hos Speltips.se ligger det största fokuset under Dam-VM på Sverige och det som rör det svenska landslaget i allmänhet. Vi kommer att skriva speltips inför Sveriges matcher, ta fram unika erbjudanden, skriva nyheter om Sverige och helt enkelt ta fram så mycket information som möjligt under mästerskapet.

Vi kommer också ta fram analyser inför matcherna med senaste informationen, laguppställningar, erbjudanden, odds, tider och allt annat du behöver veta. Hos oss kommer du kunna hitta allt du behöver för att kunna följa matcherna på ett bekvämt sätt.

Betting på damlandslaget ökar

En trend som vi märkt av kring det svenska landslaget och hos damfotbollen i allmänhet är att intresset för betting på matcherna ökar markant. För bara några år sedan var intresset ofta svalt kring många matcherna men nu ser vi en stadig ökning av trafik till våra speltips för damfotboll och jämförelser av odds som rör damerna.

Denna utveckling bedömer vi fortsätta i takt med att intresset för att följa damerna ökar. Det kan göra att vi också kan räkna med ett ökat utbud från spelbolagens sida med fler matcher att spela på och fler spelmarknader.