Finland trupp JVM 2021

Finland2020-01-08T16:34:43+02:00

Finland har presenterat sin trupp till Junior-VM 2021 och den är slagkraftig. Finland har vunnit JVM fem gånger och gjorde det senast 2019 – spelarna kommer från den inhemska ligan i största majoritet och vi ser ett par intressanta namn inför. Här är hela truppen:

Finlands Junior-VM trupp

Finland kommer till mästerskapet som regerande mästare. Det är givetvis så att man är med i snacket den här gången också och det lär bli ett tufft lag att slå under Tjeckien-resan. Finland har ett slagkraftigt lag där majoriteten av spelarna spelar i den inhemska ligan – men där vi hittar några spelare så som Rasmus Kupari, Sampo Raanta och någon mer utifrån. Förbundskaptenen har gjort sina val och Finland har tagit ut en trupp som skall vara klara att utmana storlagen i Grupp A.

Finland JVM 2021

Finland har en framgångsrik del av Junior-VM. Så sent som för två år sedan vann man JVM-guld och presterade starkt genom hela turneringen. Genom åren har man tagit fem JVM-guld, varav tre av dessa är på senare år. Finnarna är återigen ett av lagen som nämns i toppen av både tabellen och turneringen i sig – det skall bli intressant att se om man kan väga upp förväntningarna eller om man får en tuff turnering i och med hur det gick ifjol, eller om man lyckas bygga på detta. Finland möter Kanada i gruppspelet, vilket blir en bra värdemätare för båda nationerna.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på EM

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Snabbare logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Finlands laguppställning

Precis som Sveriges och samtliga andra lag kommer laguppställningen i det finska laget variera från match till match. Det skall mycket till om Finland inte försöker hitta rätt under turneringens gång, medans spelare kanske skadar sig, står över eller liknande. Finland har tagit ut en bred och slagkraftig trupp, vilket ökar möjligheterna till ett bra JVM.

Vi uppdaterar inför varje match – hur Finland ställer upp sitt lag.

Stjärnor i Finlands trupp

Finland kommer till mästerskapet i Tjeckien med en bred trupp, där stora delar av truppen hör hemma i den inhemska ligan. Spelare som är ordinarie dag in och dag ut finns med i truppen och istället för att välja ut någon specifik spelare här så väljer vi att lyfta laget Finland – som inte har någon superstjärna likt förra upplagan.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok