Österrike JVM Trupp 2022 reser till Edmonton för att delta i sitt fjärde Junior-VM genom tiderna. Ett lag bestående av okända unga spelare med drömmar om att representera sitt land i framtiden ska nu kriga för att komma långt under JVM 2022. Med ruggigt höga betting odds på Österrike JVM trupp 2022 så väntar vi med spänning på att se alp-nationen lira! 

Österrike landslagstrupp JVM 2022

NamnPositionNummerKlubbFöddLängdViktVänster/höger

Österrike JVM 2022 Tränare

NamnRoll
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART

Österrike matcher i JVM 2022

MatchDatumOddsLivestream

Spelbolag med odds på Österrike

ComeOn logo

100% Extra Upp Till 100 kr

Maxbonus: 100 kr

Omsättningskrav: 1x Omsättningskrav Fastställt

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra utbud och cash-out funktion

 • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100 kr Bonus Utan Insättning

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 20x Bonus, minsta odds 1.40

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

100 kr riskfritt spel

Maxbonus: 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Spela på odds med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Österrike JVM Trupp 2022 i Kanada

Precis som väntat så är Österrike laguppställning i Junior-VM väldigt svag, men samtidigt extremt spännande då vi inte får chans att se denna nation i hockey mästerskap så ofta. Det är många spelare i Österrike JVM trupp 2022 som är helt okända för den större massan och det är eventuellt därför som odds på detta lag kommer bringa spänning – för vi vet helt enkelt inte hur bra de är. Österrike laguppställning kommer att kretsa kring Marco Rossi, den enda spelaren som är internationellt erkänd som supertalang. Truppen kommer vara mer motiverad till att göra bra ifrån sig än andra nationer då de aldrig får chansen att spela Junior-VM annars, så räkna med en SUPERTAGGAD Österrike JVM trupp 2022. 

Österrike JVM trupp 2020/2022:

 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
Österrike JVM 2022 Trupp

Österrike Junior-VM 2022

Kan den lilla nationen skrälla sig hela vägen till slutspel så är det historia som skrivs i Kanada, det kan man lugnt säga. Österrike spelare måste prestera sin bästa hockey någonsin för att ens ha chans att bli bland de fyra lagen i sin grupp som går vidare till slutspel JVM 2022. Målvakterna är definitivt den stora svagheten i Österrike lag JVM då vi inte kan finna en enda burväktare med tillräcklig kredibilitet för att det ska kännas tryggt. Men det finns 2-3 världsspelare när det vankas anfall och Österrike JVM trupp 2022 måste ösa in mål om chans till fjärdeplats och en kvartsfinal ska finnas. 

Lagets stjärnor i JVM 2022

Marco Rossi och Thimo Nickl, där har du spelarna som kommer bära detta Österrike. Marco Rossi är en anfallare som rankas som en riktig världsklass talang. Den speediga forwarden gjorde 120 poäng på 56 matcher i farmaligan OHL förra året och blev vald som nia i draften av Minnesota. Österrike laguppställning kommer vara byggd runt denna grabb, var så säker. 

Förhoppningsvis kommer lekkamraten från Rögle i SHL också leverera, Senna Peeters. Producerar dessa poäng så ser Österrike JVM trupp 2022 lite små vass ut. Men det är inte bara anfallet som ska klaffa för att ett mirakel ska inträffa, försvararen Thimo Nickl blir enorm där bak och hjälper han målvakterna att hålla tätt så finns det chans att undvika nedflyttning. 

Österrike Stjärnor JVM 2022 

 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART

Tidigare facit i Junior-VM

Som ni hockeyfantaster kanske kan gissa så är dessvärre inte Österrike som leder medaljligan i Junior-VM historiskt. Österrike spelare ser nog mer sina hockey mästerskap som erfarenhetsgivande events och inte någon form av medaljjakt. Faktum är att detta enbart är den fjärde gången som den lilla alp nationen deltar i ett JVM – tidigare upplagor med en Österrike laguppställning i TV-rutan var år 1981, år 2004, år 2010 och nu blir det den fjärde år 2021. Det ska bli kul att se om Österrike spelare kan bättra på sitt dystra facit detta mästerskap. 

Österrike laguppställning JVM 2022

Denna Österrike laguppställning är starkare än de någonsin haft med i ett JVM, men det säger kanske inte jättemycket då det enbart varit här tre gånger innan. Men hockeyn är stor i den lilla nationen och växer för varje år som går. Det är upp till Österrike spelare att visa vägen nu och motivera yngre förmågor i hemlandet att våga satsa på hockeyn så de kan lyckas bygga ihop ett slagkraftigt seniorlag i framtiden. Vi hoppas och tror att Österrike JVM trupp 2022 verkligen bjuder upp till dans och försöker spela så offensivt man bara kan. Eftersom att man inte har någon chans på medaljer så skulle det vara spännande att de laget anfalla mycket och i alla fall försöka ösa in så många baljor som möjligt, för vad vi förstår så är målvaktssidan enormt svag, mål måste alltså göras i mängder för att väga upp.

Österrike spelare JVM 2022

De Österrike spelare som får plats i Österrike lag JVM 2022 kommer inte ha någon press alls på sig, vilket kan vara en stor fördel i denna turnering. Unga killar helt utan förväntningar kan nog överraska många och va inte förvånad om du ser en Österrike laguppställning i din TV-ruta när de vankas kvartsfinal. Med tanke på det speciella året som varit och att uppladdningarna ser annorlunda ut så är detta ett mästerskap som med stor sannolikhet kommer innehålla ett par stora skrällar.

Att Österrike lag JVM kommer ha en spelare som Marco Rossi ökar på chansen till en riktig “cinderella story”. Vi hoppas stort på Österrike JVM trupp 2022 och vem gillar inte en underdog, Vamos Austria!