En guldkandidat i JVM 2021/2022 är Rysslands JVM Trupp. Laget har en fantastisk JVM trupp framför sig och lär bli att räkna med i årets mästerskap. Se hela Ryssland JVM Trupp 2022 här och lär dig mer om laget!

Ryssland Junior-VM 2021/2022

Ryssland är en framgångsrik nation inom dessa mästerskap och har under åren samlat på sig flertalet medaljer. Inför årets turnering så noteras man för 4 guld, 10 silver och lika många bronsmedaljer. Visserligen har man förlorat fler finaler än vunnit, men det är ett mycket starkt facit för Ryssland – som återigen är en av guldkandidaterna i årets turnering. Tar man nästa medalj här? Jag tror det. Rysk ishockey fortsätter leverera och när man dessutom har en stark ungdomssida finns det inte mycket annat att säga.

Rysslands trupp JVM 2022

NamnPositionNummerKlubbFöddLängdViktVänster/höger

Ryssland JVM 2022 tränare

NamnRoll
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART

Ryssland matcher i JVM 2022

MatchDatumOddsMatchinformationLivestream

Spelbolag med odds på JVM

ComeOn logo

Sätt in 100 kr – få 100 sommarspins

Maxbonus: Sätt in 100 kr – få 100 freespins

Omsättningskrav: Spinsen är helt utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra utbud och cash-out funktion

 • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100 kr Bonus Utan Insättning

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 20x Bonus, minsta odds 1.40

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

100 kr riskfritt spel

Maxbonus: 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Spela på odds med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Rysslands JVM-trupp 2022 i Kanada

Här snackar vi guldkandidat. Ryssland kommer som vanligt, nu för tiden, med en mycket stark JVM trupp och lär bli att räkna med. Ett gäng med medaljer genom åren, där 4 guld sticker ut mest. Rysslands JVM trupp 2022 är uttagen och det finns inte speciellt mycket att klaga på hos förbundskaptenens uttagning. Ryssland blir en guldkandidat med den här JVM truppen och var så säkra på det. 2011 var senaste gången man vann guld, men detta kan mycket väl vara året när det är dags för ett nytt guld för Rysslands JVM trupp.

Ryssland JVM Trupp 2021/2022:

 • EJ UPPDATERAD

Det är som bekant enbart guld som räknas när ryssarna glider runt på is. Allt annat är ett misslyckande och detta är det nationella tankesättet när det kommer till sport. Ryssland JVM trupp 2022 består av drygt 50% KHL spelare och det är något stort. Att kunna tävla i mästerskapet med en Ryssland laguppställning bestående av spelare med den erfarenheten är något som luktar succé lång väg. Det börjar närma sig 10 år sedan Ryssland spelare fick lyfta bucklan som bäst i världen bland ungdomar och frågan är om årets upplaga av Ryssland spelare inte har bäst chans på länge. 

Ryssland JVM 2022 Trupp

Rysslands stjärnor JVM 2022

Det finns ett par riktiga supertalanger i Ryssland JVM trupp 2022, var så säkra på det. Laget består till stor del av etablerade KHL spelare – en liga som rankas som näst bäst i världen. Att många Ryssland spelare redan nu har erfarenhet från en så pass bra liga gör självklart detta lagbygge till något alldeles extra. Om vi ska snacka stjärnor så är listan nedan kanske de fyra viktigaste spelarna i Ryssland laguppställning under Junior-VM 2022. Men förutom de fyra så finns det minst fyra fullgoda ersättare, den bredden är det faktiskt när det kommer till unga hockey-stjärnor från forna Sovjetunionen. 

Nyckelspelare Ryssland JVM Trupp 2022: 

 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART

Rysslands tidigare facit i Junior-VM

Ryssland har ett makalöst medalj facit historiskt under Junior-VM. Kombinerar man ihop Sovjetunionen med nuvarande Ryssland så hamnar de på en klar förstaplats med hela 37 totala medaljer. Det är fem fler än tvåan Kanada, som dock har fem guld mer än Ryssland. Ryssland JVM trupp 2022 har höga förväntningar på sig och varje Ryssland spelare förväntas prestera varenda sekund på isen. Ryssarna/Sovjet har varit i hela 26 finaler historiskt och allt annat än det är ett fiasko för den Ryssland laguppställning som skickas till Kanada för Junior-VM. 

Ryssland Medaljer Historiskt Junior-VM: 

 • Guld: 4 (13 m. Sovjet)
 • Silver: 10 (13 m. Sovjet)
 • Brons: 9 (11 m. Sovjet)

Rysslands laguppställning Junior-VM 2022

Rysslands laguppställning kommer ändras från match till match – stornationerna går ofta på vilka som är bäst för dagen och så lär det bli här med. Ryssland har en fantastisk trupp uttagen som är bred och med flera spelare som levererar på mycket högnivå. Samma gäller målvaktssidan och där är det ännu viktigare att ställa den som är bäst för dagen.

Ryssland blir att räkna med och när man steppar upp i ett slutspel, blir man svårslagna.

Rysslands spelare i JVM 2022

Den stora nationen i norr har en enormt stark tradition av framgång när det kommer till mästerskap och Ryssland JVM trupp 2022 kommer till Kanada med stor tro på guld. Drygt hälften av spelarna i Ryssland laguppställning i Junior-VM spelar sin vardags hockey i en av världens bästa ligor, Kontinental Hockey League. Kombinera den vetskapen med att flera spelare i denna trupp redan har debuterat i turneringar som Karjala Cup och liknande för det riktiga landslaget, då får man fram ett recept för succé.

Producerar de talangfulla stjärnorna Marchenko/Denisenko tillsammans med att Montreals framtidshopp Alexander Romanov rensar puckar innanför egen blå då ser det fint ut för Ryssland JVM trupp 2022.