Tyskland JVM trupp 2022 är en äkta medaljkandidat med skyhöga odds och fantastiska talanger som kommer bära nationen i år framöver. Aldrig har en Tyskland laguppställning varit så här spännande på papper. Häng med på Junior-VM 2022 och se om Tyskland JVM trupp kan rå på de stora nationerna!

Tyskland landslagstrupp JVM 2022

NamnPositionNummerKlubbFöddLängdViktVänster/höger

Tyskland JVM 2022 tränare

NamnRoll
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART
EJ KLART

Tyskland matcher i JVM 2022

MatchDatumOddsMatchinformationLivestream

Spelbolag med odds på JVM

ComeOn logo

100% Extra Upp Till 100 kr

Maxbonus: 100 kr

Omsättningskrav: 1x Omsättningskrav Fastställt

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra utbud och cash-out funktion

 • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100 kr Bonus Utan Insättning

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 20x Bonus, minsta odds 1.40

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

100 kr riskfritt spel

Maxbonus: 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Spela på odds med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Tyskland Junior-VM 2022

Det är lite chockerande att se hur vass Tyskland JVM trupp 2022 ser ut med tanke på vad man förväntar sig i huvudet. Här finns det klass på varje position och det blir spännande att följa laget när de ska kriga för sitt första Junior-VM slutspel. Tyskland har ingen direkt hockey-tradition, men på senare år har inhemska DEL ligan växt sig starkare och fler NHL spelare har tillkommit i och med att landet utvecklat sin verksamhet på isen. Landet är stort och vi kommer alldeles säkert höra mer och mer om hur bra Tyskland blivit. Detta är en nation på framfart och Tyskland lag JVM ska respekteras av stora lag trots sin avsaknad av rutin i laget, helt klart. Vi tror definitivt att Tyskland minst kniper en fjärdeplats och får spela slutspel, efter det så är det väldigt ovisst. Men detta skulle verkligen kunna leda hela vägen till en bronsmatch, var så säkra på det! 

Tyskland JVM Trupp 2022 i Kanada

Hela 14 spelare i Tyskland JVM trupp 2022 är födda så sent som 2002 och truppen är ung och talangfullt rakt igenom. En viktig kärngrupp med spelare som innehar ovärderlig speltid i förra årets mästerskap kommer även med i Tyskland lag JVM denna gången och det är väldigt viktigt för alla yngre förmågor. Flera experter kallar Tysklands ungdomsverksamhet den bästa i hela Europa och vi ser klart och tydligt att det har burit frukt med spelare som Moritz, Stuetzle, Reichel och Peterka – som alla väntas kunna bli stabila NHL spelare inom kort. Lyckas denna Tyskland laguppställning så finns det stor chans att Sverige står som motståndare. En eventuell kvartsfinal mot dessa spännande Tyskland spelare blir farligt. Sverige och andra länder får passa sig!

Tyska JVM truppen 2022:

 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART

Lagets stjärnor under JVM 2022

Tyskland JVM trupp 2022 ser starkare ut än den gjort någon gång i modern tid skulle vi vilja påstå. Det finns supertalanger i överflöd och Tyskland laguppställning ser enormt stark och spännande ut. Tyskland är nykomlingar i stora sammanhang och har bara deltagit i ett par mästerskap tidigare, men redan 2020 så fick vi en glimt av vad deras unga spelare kan göra. De höll sig bra mot lag som USA, Ryssland och Tjeckien och Tyskland lag JVM vet verkligen hur man gör mål. Dessvärre så kommer inte den fantastiska backen Moritz Seider vara med då han nyligen tackade nej för att fokusera på Rögle. Men skulle lagets stjärnor prestera som vi förutspår så kommer laget enkelt nå sitt första slutspel i Junior-VM någonsin. Nedan blir nog de fyra viktigaste spelarna om landet ska plocka hem sin första stora framgång på juniorsidan. 

Tysklands JVM Stjärnor 2022: 

 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART
 • EJ KLART

Tidigare facit i Junior-VM

Det tidigare facitet för Tyskland är ju självklart väldigt dystert. Förra årets JVM var landet nykomlingar och de lyckades efter kval hålla sig kvar och få spela detta året med. Det finns inte några direkta framgångar att rapportera om för Tyskland spelare historiskt, men framtiden ser otroligt ljus ut, så håll ett öga öppet för Tyskland framöver. Vi tippar på att en liknande text år 2030 eventuellt innehåller en medaljlista! 

Tyskland laguppställning JVM 2022

Helomvändningen av Moritz Seider att stanna kvar i Sverige och fokusera på Rögle är en tung smäll för defensiven i denna Tyskland laguppställning. Han var den Tyskland spelare som laget skulle byggas runt där bak och nu måste istället Pasanen och Glötzl steppa upp rejält. Dock är det inte defensiven som är den mest spännande delen i Tyskland lag JVM, det är offensiven som är riktigt bra. Spelare som Reichel och Peterka spås lysande framtider och adderar man Tim Stutzle och återvändarna från 2020, Nino Kinder och Nijenhuis, så har man en riktigt slagkraftig målproduktion på pappret. Egentligen är tyska lag mer kända för att spela bra som ett lag än att ha massa individualister, det är det som gör Tyskland JVM trupp 2022 riktigt slagkraftig, eftersom de har båda delarna denna upplaga. För en gång skull så följer vi Tyskland med legitim spänning!

Tyskland spelare JVM 2022

Mängder av spelare i Tyskland JVM trupp 2022 är valda högt i draften i NHL eller spelar i högsta ligan DEL i hemlandet. De flesta spås lysande karriärer i stora ligor och detta är det starkaste Tyskland laguppställning vi någonsin bevittnad på juniorsidan. Det finns dock nackdelar med detta laget, de kanske har tagit ut ett par för unga spelare, något som kan bli jobbigt när det hamnar i tuffa situationer, då det inte heller finns supermånga “rutinerade” återvändare från förra mästerskapet i Tyskland lag JVM 2022. Förväntningarna på Tyskarna är som vanligt små och går de vidare till slutspel i Junior-VM 2022 så är det en stor framgång för hela landet. Det återstår att se hur truppen presterar, oavsett vad så är dessa Tyskland spelare garanterat kapabla till att trycka in 4-5 baljor mot precis vilken nation som helst.