Sverige Ryssland JVM 2020

Omgång 3: Grupp B, Junior VM

Matchstart

31 dec kl. 03:30

TV-kanal: SVT1/SVTPlay

Odds på matchen

Sverige

3.10 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 3.00
Betsson: 3.05
SpeedySpel: 3.05
LeoVegas: 3.00

Oavgjort

4.55 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 4.60
Betsson: 4.40
SpeedySpel: 4.40
LeoVegas: 4.52

Ryssland flagga

Ryssland

2.00 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 1.95
Betsson: 1.90
SpeedySpel: 1.95
LeoVegas: 1.95

Matchanalys Sverige mot Ryssland

Efter att Sverige städat av Tjeckien och Österrike på vad vi hoppas är ett väldigt enkelt vis med mängder av mål i rätt kasse, så väntar en enorm utmaning – vi möter de skrämmande ryssarna. En av de stora favoriterna stöter småkronorna på i JVM 2020 den 31/12 klockan 03:30 i Edmonton. Starttiden är riktigt jobbig för oss svenskar, då man inte riktigt vet om man ska ställa larm eller dricka kopiösa mängder koffein och hålla sig vaken. Hur du än väljer att göra så är en sak säker, detta blir ett riktigt test och det är här vi får reda på om Sverige är en kandidat till Guldet eller inte. Missa inte Sverige-Ryssland JVM 2020 – smällkarameller utlovas!

Ryssland – Sverige JVM matchinfo

Matchinfo Sverige-Ryssland Junior-VM som du måste ha koll på är framförallt att matchen drar igång kl 03:00 morgonen svensk tid. Detta betyder i runda slängar att matchen kommer vara slut någon gång mellan 05:30-06:00 på morgonen på nyårsafton. Så det blir en lång dag den dagen, var så säker på det. Matchen spelas, precis som alla andra gör, i bubblan Rogers Place, Edmonton. Detta är Edmonton Oilers hemmabana i NHL, det är en riktigt fin arena med högt i tak och plats för tusentals åskådare vanligtvis. Du kan se matchen på SVT1 samt streamingtjänster som finns för användning – nu krossar vi ryssarna! 

Ryssland – Sverige JVM stream

Sverige-Ryssland JVM live stream hittar du på massor av ställen. Spelbolag stora som små erbjuder sina kunder alternativet att kolla direkt på bettingsidan om du har ett levande spel eller några kronor på spelkontot, så det är i stort sätt kostnadsfritt. Har du inte riktigt koll på hur live stream fungerar på spelsidor så kan du alltid ladda ner SVT Play appen helt kostnadsfritt och streama Sverige-Ryssland och andra JVM matcher där i din mobil, platta, TV eller på din dator. Alternativen är många om du ska streama Junior-VM och se Sverige krossa sina motståndare.

Ryssland Sverige JVM TV-kanal

Sverige mot Ryssland sänds på TV-kanalen SVT1 om du ska kika på den klassiska TV sändningen. Här har du kommentatorer du känner igen och absolut ingen reklam, det är väldigt bekvämt och familjärt. Som du är medveten om så kan självklart SVT göra som de brukar och skifta från ettan till tvåan mitt under sändning, så det kan vara bra att ha kontrollen i närheten om du måste zappa över snabbt. Se Sverige-Ryssland i Junior-VM live i din TV den 31 december – du vill inte missa detta!

Ryssland Sverige laguppställning i matchen

Laguppställningar JVM är starka hos alla stora lag i år, men frågan är om inte Ryssland har den absolut starkaste truppen. Den absoluta majoriteten av deras spelare är ordinarie i KHL. Ja, du läste rätt, KHL! Vi snackar om ett lag fyllt av unga spelare födda på 2000-talet som redan nu har stor erfarenhet från vad som brukar kallas Europas bästa hockeyliga och världens näst bästa hockeyliga. Sverige laguppställning i denna matchen kommer vara fokuserad på att sätta defensiven och inte dra på sig onödiga utvisningar, för Ryssland har spets överallt och vi räknar iskallt med att de förmodligen kommer vara med och slåss om bästa powerplay JVM 20/21. Sveriges laguppställning måste prestera på högvarv i varje byte och det skulle inte förvåna om Joel Rönnmark väljer att rotera väldigt få spelare för att få upp intensiteten. Det blir en oerhört spännande drabbning detta!

ComeOn odds på matchen

ComeOn levererar alltid fantastiska odds på ishockey på Sveriges matcher samt andra hockeyligor runt om i hela världen. Under Junior-VM så kommer höga odds flöda och vi ser fram emot att placera några bets på Sverige-Ryssland i JVM den 31/12. Du kan bland annat spela på Resultat, Perioder och Målskyttar i Sverige mot Ryssland om du vill öka på spänningen lite extra. Missa inte att hålla koll på ComeOn och deras fantastiska bettingsajt med snabba uttag, betting utan konto och höga odds på alla Sveriges matcher.