Sverige Tjeckien JVM 2020

Omgång 1: Grupp B, Junior VM

Matchstart

26 dec kl. 20:00

TV-kanal: SVT

Odds på matchen

Sverige

1.36 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 1.33
Betsson: 1.34
SpeedySpel: 1.36
LeoVegas: 1.33

Oavgjort

7.00 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 6.80
Betsson: 6.75
SpeedySpel: 6.90
LeoVegas: 6.80

Tjeckien flagga

Tjeckien

6.60 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 6.60
Betsson: 6.50
SpeedySpel: 6.60
LeoVegas: 6.45

Matchanalys Sverige mot Tjeckien

Den 26 december så smäller det, Sverige går in i Junior-VM 20/21 med sikte på guld och en stark Tjeckien trupp är vårt första hinder. Sverige-Tjeckien JVM 2020 blir kanske den viktigaste matchen i hela gruppspelet, för det är då vi ser hur bra småkronorna är detta år och vilka spelare som kommer vara våra absolut största stjärnor under mästerskapet. Det är alltid ovisst innan man får se laget på isen, så denna match avgör mycket. Vi tror självklart på en storvinst mot ett Tjeckien som nästa aldrig presterar på ungdomsnivå – så missa nu inte Sverige-Tjeckien i JVM 2020, guldet ska bärgas i Edmonton – nu kör vi! 

Sverige – Tjeckien JVM matchinfo

Sverige kommer att ta emot Tjeckien i en “hemmamatch” klockan 20:00 svensk tid i Rogers Place, Edmonton. Vanligtvis hemmaborg för Connor McDavid och Oilers i NHL, men nu är det en tom arena omvandlad till en slags bubbla där 100% av alla matcher i Junior-VM kommer spelas. Matchinfo inför Sverige-Tjeckien som kan vara bra att veta är att det startar en väldigt bra tid för oss svenskar, klockan åtta (andra matcher startar 03:00) samt att Sverige går in som stora favoriter på oddsen i denna match. Press på svenskarna med en gång alltså som favoriter, nu gäller det att Sverige presterar i JVM 20/21 första match.

Sverige – Tjeckien JVM stream

Sverige-Tjeckien JVM live stream? Det undrar du säkert hur du kan hitta. Tur då att vi lever i framtiden och det går att hitta gratis streams direkt i mobilen på SVT Play eller kostnads varianten Viaplay (som också sänder PL&CL). Sverige-Tjeckien live streamas också på bettingsidan Betsson så länge du har ett konto med pengar på. Du kan alltså sitta på bussen hem från jobbet utan att missa en enda sekund av Sveriges framfart i Junior-VM, vilken grej. Viasat och SVT kommer dela på detta mästerskap och sända JVM stream på ungefär varannan match, men du kan också se matcher hos spelbolag. Du kan streama JVM 20/21 i Mobilen, på Surfplattan, i Datorn eller så kan du köra någon slags Chromecast/Apple TV och streama Junior-VM direkt i din tv. Nu missar du ingen action från mästerskapet i Kanada! 

Sverige Tjeckien JVM TV-kanal

Sverige-Tjeckien i Junior-VM sänds på TV-kanalen SVT1 på din TV. Om du ska du kolla på en klassisk TV och vill se din hockey på det gamla vanliga viset så är det den kanalen som gäller för Sveriges öppningsmatch i JVM. Som ni är medvetna om så kan ju självklart SVT under vilken tid som helst mitt i matchen besluta sig för att fortsätta sända matchen på SVT2, men det är ni nog med på. TV Kanaler som sänder JVM och Sveriges matcher överlag kommer vara TV3, TV6, Viasat betalkanaler samt SVT1, SVT2 och eventuellt en annan lite mindre SVT kanal.

Tjeckien Sverige laguppställning i matchen

Sverige laguppställning JVM 2021 är enormt stark och fylld av rutin från SHL och farmaklubbar runt om i Nordamerika. Vi kan räkna med att en stark laguppställning ställs på isen direkt i första matchen, där det blir enormt viktigt att stjärnor som Frölundas Lucas Raymond och New York Islanders Simon Holmström producerar poäng direkt. Det blir spännande att se hur Joel Rönnmark kommer ställa upp sitt svenska JVM lag, helt klart. Tjeckien kommer med en laguppställning som är ganska stark, men saknar spets. Mängder av deras JVM spelare kommer från inhemska ligan och det kan vara en stor fördel eftersom att alla college varit stängda sedan mars så har farmalagen inte spelat hockey på väldigt länge. Men Sverige är befogade favoriter här då Tjeckien inte direkt har några superstjärnor. 

ComeOn odds på matchen

ComeOn odds Junior-VM är alltid spännande och höga då de fokuserar mycket på hockey betting för sina svenska kunder. Du kan vara helt säker på att det finns Sverige-specialare på varje match och att flera odds kanske är lite mer boostade än vanligt. Just nu är Sverige stabila odds favoriter hos ComeOn mot Tjeckerna, så ett speltips på Junior-VM som kanske gör matchen lite extra rolig kan vara att betta Sverige -1.5 mål handikapp för att öka på oddset lite grann. Spela på Sverige-Tjeckien i JVM 2021 på ComeOn du också – uttagen är blixtsnabba och du kan spela betting utan konto.