Sverige USA JVM 2020

Omgång 4: Grupp B, Junior VM

Matchstart

1 jan kl. 03:30

TV-kanal: TV3/Viaplay

Odds på matchen

Sverige

3.50 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 2.20
Betsson: 2.32
SpeedySpel: 2.42
LeoVegas: 2.30

Oavgjort

3.50 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 2.20
Betsson: 2.32
SpeedySpel: 2.42
LeoVegas: 2.30

USA flagga

USA

2.25 hos ComeOn

Odds hos övriga spelbolag

Unibet: 2.20
Betsson: 2.32
SpeedySpel: 2.42
LeoVegas: 2.30

Matchanalys Sverige mot USA

Vi är äntligen framme i den avslutande gruppspelsmatchen i Junior-VM och denna match kan eventuellt innebära lite konstig dynamik, då menar vi inte för att matchen spelas på nyårsnatten. Sverige-USA JVM 2020 kan vara en match som ingen av lagen vill plocka alla poäng i, då lottningen eventuellt kan bli tuffare vid vinst beroende på hur det gått i den andra gruppen. Nu går vi händelserna i förväg för vi kan ju också ha en situation där Sverige absolut måste vinna för att ens få följa med till slutspelet, eller att USA är i den positionen. Oavsett hur det står till i grupperna så kommer denna avslutande match bli enormt spännande då lilla Sverige tar sig ann college-killarna från stora, starka USA i Edmonton. Vi tror på seger för småkronorna här trots att USA är smala favoriter på oddset hos bettingsajterna, vad tror du? 

Sverige USA JVM matchinfo

JVM Sverige-USA matchinfo som du måste ha koll på är framförallt att matchen spelas på en otroligt obekväm tid för oss svenskar – 03:30 svensk tid på morgonen. Första tanken är väl något i stil med att man har lite ångest över tiden – men det blir värre. Matchen är inte bara 03:30 på morgonen, det är också på nyårsnatten den 1/1 2021 som matchen spelas, kan bli jobbigt detta. Man kan ju hoppas på att Sverige redan säkrat gruppsegern så man kan få sova ut istället för att glo på juniorhockey, men man hamnar nog där i soffan oavsett för denna match kommer bli målrik och fylld av fart. Matchen sänds på TV6 och du kan även streama den på bettingsajter och i Viaplay appen. Precis som alla andra matcher i detta Junior-VM så spelas kampen på Edmonton Oilers hemmabana, Rogers Place. Kan bli en fin start på nya året!

Sverige – USA JVM stream

I dagens värld så ska allt streamas, vilken tur att det är så. För nu kan man se Sverige-USA JVM stream direkt i Mobilen, Datorn, Surfplattan eller på din TV via Apple TV/Chromecast. Sverige-USA streamas på mängder av bettingsidor som t.ex. William Hill, men du kan också livestreama den om du köper ett abonnemang hos Viaplay, där du också kan se Julschemat i Premier League. När det kommer till Junior-VM live streaming har du mängder av alternativ, oavsett om du är på ett äventyr eller ligger hemma och slöar. Missa inte några matcher från JVM 2020/2021 och ordna med dina streamingtjänster redan nu.

Sverige USA JVM TV-kanal

Sverige-USA JVM TV-kanal för att se matchen är TV3, där kommer du hitta Viasats vassa och väl pålästa expertkommentatorer som vanligtvis specialiserar sig på Nordamerika och NHL, så det blir förmodligen en sändning som har en stark koll på hur bra USA JVM trupp är. Om du inte vill streama på Viaplay eller en bettingsajt så är det alltså den gamla hederliga TV3 som gäller om du vill se Sverige-USA på en TV-kanal.

Sverige USA laguppställning i matchen

Hur Sverige laguppställning JVM i matchen mot USA kommer ställas upp är otroligt svårt att förutspå innan vi vet förutsättningarna kring matchen. Speciellt med tanke på att båda JVM laguppställningarna med stor sannolikhet redan är vidare vid det här laget. Men låtsas vi som om att denna match gäller liv eller död, så förväntar vi oss ett Sverige som lägger stor vikt på att sätta press ,trötta ut och anfalla mycket på amerikanerna. USA laguppställning JVM består av nästan 100% collegespelare och som bekant så har det pågått en pandemi i världen som gjort att all college hockey tvingats läggas på is för tillfället. Sverige kommer spela mot ett USA som visserligen har mer spännande spelare i sin trupp än vad Sverige laguppställning i Junior-VM har, men också ett lag fyllt av killar som inte spelat tävlings hockey på 10 månader. Otroligt oviss match där oddsen är tighta och vi inte vet förutsättningarna.

ComeOn odds på matchen

Kikar man runt på olika odds och speltips som går att hitta inför denna match så ser man snabbt att experter är splittrade och vi står inför en otroligt oviss match där oddsen är tighta och vi inte vet alla förutsättningarna. ComeOn kommer oavsett situation att leverera höga och innovativa odds på Sverige-USA i JVM, det är nog det enda som känns helt säkert inför denna match. Hos ComeOn bettingsajt så kan du spela på saker som Målskytt, Asian Handicap, Resultat och Över/Underspel. Det är nog det sistnämnda som vi skulle tipsa om här – för målgaranti är det definitivt med USA och Sveriges fantastiska offensiva kraft.