Danmark Landslagstrupp Ishockey VM 2020

Danmark Författare: 2020-03-26T15:20:54+02:00

Danmark gör sig redo för Ishockey VM 2019 och man åker med en stark trupp till mästerskapet jämfört med tidigare år. Bland annat så finns NHL stjärnan Mikkel Bödker med i truppen. Vill du se hela Danmarks trupp i Hockey-VM 2020 så hittar du den här.

Danmarks trupp Ishockey VM 2020

Danmark är kvalificerade för Ishockey VM 2019 i Slovakien. Det är ett landslag utan några större placeringar i mästerskap genom åren. Landslagets bästa placering under VM-sammanhang hämtar vi från 2016 när man nådde en åttondeplats. Truppen till VM i Slovakien är presenterad och vi har ett NHL namn med i form utav Mikkel Bödker. Bödker blir en oerhört viktig faktor under VM-turneringen om Danmark skall nå en fin placering. Majoriteten av truppens spelare håller hus ute i Europas bästa ligor. Man har 11 spelare som spelar ishockey i Sverige för att ta ett exempel. Man är ingen direkt blåbärsnation, men man hotar inte heller toppen jättehårt. Det skall bli intressant att se vad Bödker och övriga danskar kan göra i Slovakien.

Danmarks spelare Ishockey VM 2020

Man har en intressant trupp på pappret och en trupp som kan utmana de tänkbara topplagen i grupp A. Man tillhör en mycket tuff grupp och ingen match är enkel för Danmark. NHL rutinen i Bödker lär matchas hårt och blir viktig för danskarna. Ottawa anfallaren blir nyckelspelaren i en trupp fullt av spelare som inte är lika etablerade på en hög nivå. Man ställs inför matcher mot USA, Kanada, Finland och hemmanationen Slovakien. Det skall mycket till om man lyckas ta sig vidare med den trupp man presenterats. Förbundskaptenen har inte heller mycket mer att förvänta sig utanför, utan det lär bli den här truppen som slåss i Slovakien.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Danmark

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare

Danmarks laguppställning Ishockey VM 2020

Danmark kommer matcha sin stjärna från NHL hårt. Mikkel Bödker kommer behövas matchas rejält om Danmark skall ha största möjligheterna att nå något positivt resultat. Man har också fyra spelare från Jokerit som håller en okej klass. Bödker tillsammans med sin femma kommer bli avgörande för Danmark i mästerskapet. För bästa resultat måste förbundskapten Heinz Ehlers få igång sina nyckelspelare. Man har tre jämna målvakter där samtliga troligtvis kommer testas inför och under mästerskapet. Vem som får första platsen mellan stolparna är ovisst än så länge. Är ni intresserade av att veta detta och mycket mer om Danmarks laguppställning under VM i Slovakien så hittar ni det här.

Danmark VM trupp uttagning

Danmarks förbundskapten Ehlers har tagit ut en trupp med spelare från många av Europas bästa ligor. Han har lyckats krydda på detta med storspelaren Mikkel Bödker, som kommer bli oerhört viktig under mästerskapet. Heinz Ehlers är nog inte alldeles för missnöjd med sin uttagning utan han har fått ett antal bra spelare och många av nationens bästa. Kryddan på moset blir som sagt den enda NHL-spelaren i Bödker. En stark dansk trupp reser till VM i Slovakien och hoppas på att man kan ta en skräll här och där.