Ta del av Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024 hos oss. Kazakhstan har varit med förut och känt på spel på den absoluta toppnivån. Man är ingen större favorit till att gå långt i mästerskapet utan kommer nog få det tufft om man inte kan överraska alla tvivlare. Här hittar ni Kazakhstan trupp Hockey-VM 2024.

Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024

Namn Position Nummer Klubb Född
Nikita Boyarkin Målvakt Nomad Astana 1998
Sergei Kudryavtzev Målvakt Arlan Kokshetau 1995
Andrei Shutov Målvakt Barys Astana 1998
Adil Beketayev Back Barys Astana 1998
Dmitri Breus Back Chaika Nizhny Novgorod 2004
Samat Daniyar Back Barys Astana 1999
Madi Dikhanbek Back Nomad Astana 2001
Tamirlan Gaitamirov Back Barys Astana 2000
Artyom Korolyov Back Nomad Astana 2001
Leonid Metalnikov Back Admiral Vladivostok 1990
Valeri Orekhov Back Metallurg 1999
Alikhan Asetov Forward Barys Astana 1996
Oleg Boiko Forward Nomad Astana 2001
Dmitri Grents Forward Arlan 1996
Nikita Mikhailis Forward Metallurg 1995
Maxim Mukhametov Forward Metallurg 1999
Batyrlan Muratov Forward Barys Astana 1999
Maxim Musorov Forward Barys Astana 2001
Alikhan Omirbekov Forward Barys Astana 2001
Kirill Panyukov Forward Amur 1997
Maikhail Rakhmanov Forward Barys Astana 1992
Yevgeni Rymarev Forward Barys Astana 1988
Kirill Savitsky Forward Barys Astana 1995
Arkadi Shestakov Forward Barys Astana 1995
Roman Starchenko Forward Barys Astana 1986

Kazakhstans spelschema

Match Datum Odds TV-kanal Livestream
Frankrike – Kazakhstan 11 maj, 12:20 V Sport Vinter / Viaplay
Slovakien – Kazakhstan 12 maj, 12:20 V Sport Vinter / Viaplay
Kazakhstan – Lettland 14 maj, 16:20 V Sport Vinter / Viaplay
Kazakhstan – Sverige 16 maj, 16:20 TV6 / Viaplay
Tyskland – Kazakhstan 17 maj, 16:20 TV6 / Viaplay
USA – Kazakhstan 19 maj, 16:20 TV6 / Viaplay
Kazakhstan – Polen 20 maj, 20:20 V Sport Vinter / Viaplay

Spelbolag med odds på Kazakhstan

ComeOn logo

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

  • Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

  • Läs mer om ComeOn

QuickCasino Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x bonus

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 6

  • Kom igång på 2 minuter med Swish

  • Läs mer om Betinia

Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024

Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024 kan ni ta del av hos oss på Speltips.se. Kazakhstan är långt ifrån en av favoriterna under Hockey VM och med tanke på kvalitén i Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024 så är det svårt att argumentera emot nationens förutsättningar. Man kommer ha det tufft att hitta vinsterna under mästerskapet. Kazakhstan har en väldigt svår uppgift där man redan i gruppspelet ställs mot flera av världens bästa landslag.

Kazakhstan kommer att slåss för att få vara kvar i A-VM och varje mål för Kazakhstan kommer visa sig vara otroligt viktigt. Man kommer till Hockey VM med en trupp som inte riktigt håller måttet jämfört med andra nationer. Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024 består visserligen av hela 14 spelare från den ryska högstaligan KHL, men avsaknaden av kvalité, bredd och spets är påtaglig. Kazakhstan har varit under ett generationsskifte under en längre tid nu. Är du ute efter Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024 så hittar du truppen hos oss.

Kazakhstans spelare Ishockey-VM 2024

Hos oss kan ni ta del av de senaste nyheterna kring Kazakhstans spelare Ishockey-VM 2024. Kazakhstan saknar den där riktiga spetsen som man kan behöva som bottennation. Man kommer få det tufft när man ställs mot landslag som Sverige och USA redan i gruppspelet. Det skrälldes rejält så sent som i senaste mästerskapet men Kazakhstan var inte inblandade i några rubriker då, och lär inte vara det nu heller. Det är just skrällarna som man sätter hoppet till, att sätta hoppet till nationens egna förmåga vore alldeles för naivt.

Bland Kazakhstans spelare Ishockey-VM 2024 så hittar vi inte allt för många spelare som sticker ut. Hos oss på speltips kan ni ta del av de senaste nyheterna kring Kazakhstans spelare Ishockey-VM 2024.

Kazakhstans laguppställning Hockey-VM 2024

Kazakhstans laguppställning Hockey-VM 2024 hittar ni hos oss inför varje omgång. Kazakhstan kommer till mästerskapet med en relativt oerfaren trupp, där erfarenheten och rutinen från större mästerskap lyser med sin frånvaro. Man åker till mästerskapet med hopp om att skrälla sig till ett slutspel, men tittar vi på Kazakhstans laguppställning Hockey-VM 2024 så är det inte svårt att inse att man får det tufft direkt.

När det kommer till Kazakhstans laguppställning Hockey-VM 2024 så är det självklart att förbundskaptenen kommer gå efter dagsform och prioritera de spelare som ser hetast ut för dagen. Varje mål och varje poäng är viktig för Kazakhstan och man kommer behöva matcha sin trupp flitigt under varje omgång. Man har såklart störst chans att ta poäng mot de på förhand sämre nationerna i gruppspelet, och det är där den absoluta prioriteten kommer ligga. Vi på speltips punktmarkerar Kazakhstans laguppställning Hockey-VM 2024 och förser er läsare med senaste nytt kring landslaget.

Uttagning av Kazakhstans VM trupp

Kazakhstan har till skillnad från större nationer ett mindre utbud att jobba med när det gäller trupputtagning. Kazakhstans trupp är tunn och det är inga direkt frågetecken när det kommer till slutbeskedet. Man har med sig spelarna som platsar bäst och i jämförelse med stornationerna, där det kan bli en del frågetecken kring uttagningarna, så har Kazakhstans förbundskapten oftast folket på sin sida. Det beror mycket på den mindre skara av spelare man har att välja mellan och antalet toppspelare är betydligt mindre än hos andra nationer.

Kazakhstan har tagit ut en trupp som är bäst lämpad för att försöka skrälla under mästerskapet. Målet är att skapa en bra stämning inom laget och ett starkt kollektiv är betydligt viktigare här jämfört med individuell briljans, speciellt då man inte riktigt besitter samma kvalité som motståndarna i turneringen.

Förväntningarna på Kazakhstan i Hockey-VM

Kazakhstan tillhör skalan av länder som åker till Tjeckien utan några större krav och förväntningar på sig. Nationen har hållit sig kvar i A-VM nu under tre mästerskap, men misslyckats att ta sig till slutspel samtliga. Det är ett stort kliv mellan att vara ett återkommande mästerskapslag och sedan bli ett slutspelslag. Kazakhstans VM-trupp 2024 saknar både bredd och spets i klass med större nationer, med det sagt blir både mål och poäng ett stort plus. Lägg därtill att nationen genomgått ett lite misslyckat generationsskifte. Känslan är att Kazakhstan får det tufft direkt i gruppspelet.

Kazakhstans historik i Hockey-VM

Kazakhstan var under en lång period del av Sovjetunionen, men under egen fana är framgångarna väldigt få. I världsmästerskapet 2005 slutade Kazakhstan på en 12:e plats, lagets bästa placering någonsin i ett världsmästerskap. Det säger det mesta om Kazakhstan. Landet var med och deltog i OS 2006 men även där gick det tungt med en blygsam placering som nästjumbo. Minnesvärt från turneringen är matchen mot Tre Kronor som resulterade i en 7-2-förlust för kazakerna. Kazakhstans trupp Hockey-VM 2024 håller inte allt för hög nivå, speciellt inte efter att man gjort ett generationsskifte senaste åren. Man får det tufft omgående i gruppspelet och det är inte mycket som talar för att kazakerna ska ta sig till ett slutspel.