Det är dags för Hockey VM 2021 och Kazakhstan är tillbaka i mästerskapet efter förra turneringens frånvaro. Kazakhstan har varit med förut och känt på spel på den absoluta toppnivån. Man är ingen större favorit till att gå långt i mästerskapet utan kommer nog få det tufft om man inte kan överraska alla tvivlare. Här hittar ni Kazakhstan trupp till Hockey VM.

Kazakhstan Ishockey VM-trupp 2021

Kazakhstan är långt ifrån en av favoriterna under Hockey VM. Man kommer ha det tufft att hitta vinsterna under mästerskapet då man har en väldigt tuff uppgift där man möter flera av världens bästa landslag redan i gruppen. Kazakhstan kommer att slåss för att få vara kvar i A-VM och varje poäng och varje mål för Kazakhstan kommer visa sig vara otroligt viktigt. Man kommer till Hockey VM med en trupp som inte riktigt håller måttet jämfört med andra nationer. Kazakhstan landslags domineras knappast av spelare från NHL utan man får istället förlita sig på spelare från mindre ligor runt omkring i Europa.

Kazakhstan spelare Ishockey VM 2021

Kazakhstan saknar den där riktiga spetsen som man kan behöva som bottennation. Man kommer få det tufft när man ställs mot landslag så som Ryssland, Finland och USA redan i gruppspelet. Det skrälldes rejält så sent som i senaste mästerskapet och Kazakhstan får hoppas man kan lyckas med detta själva under kommande mästerskap. Man har spelare som tillhör lägre divisioner i Europa och en trupp som är icke-baserad från NHL som vissa andra nationer. Kazakhstan spelare har en uppgift under Hockey VM och det är att säkra kontraktet till nästa Ishockey VM.

Spelbolag med odds på Kazakstan

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare

Kazakhstans laguppställning Ishockey VM 2021

Kazakhstan kommer till mästerskapet med en trupp där många är oerfarna när det gäller större matcher och mästerskap. Man har en trupp på ungefär 20 utespelare + målvakt som skall försöka skrälla under Ishockey VM 2021. När det kommer till Kazakhstans uppställning under mästerskapet så är de självklart att man kommer gå på dagsformen och prioritera de spelarna som ser hetast ut samt de tidigare nämnda nyckelspelarna. Varje mål och varje poäng är viktig för Kazakhstan och man kommer behöva matcha flitigt i varje match. Man har såklart störst chans att ta poäng mot de lägre nationerna i gruppspelet och det är där den absoluta prioriteten kommer ligga.

Kazakhstan VM-trupp uttagning

Kazakhstan har till skillnad från större nationer ett mindre utbud att jobba med när det gäller trupputtagning. Kazakhstans trupp är tunn och det är inga direkt frågetecken när det kommer till slutbeskedet. Man har med sig spelarna som platsar bäst och i jämförelse med stornationerna där det kan bli en del frågetecken kring uttagningarna så har Kazakhstans förbundskapten oftast folket på sin sida. Det beror mycket på den mindre grund man har att välja mellan och antalet toppspelare är betydligt mindre än hos andra nationer. Kazakhstan har tagit ut en trupp som är bäst lämpad för att försöka skrälla under mästerskapet. Måstet att skapa en bra stämning och en mycket stark grupp är betydligt viktigare här då man inte besitter samma kvalité inom ishockeyn som många av länderna man möter gör.