Österrike gör sig redo för Ishockey VM i Schweiz. Man har en trupp som är långt ifrån toppen kvalitetsmässigt och har därför inga jättestora förväntningar på sig inför mästerskapet. Man har hamnat i en tuff grupp och kommer ställas mot lag som Sverige och Ryssland. Är ni nyfikna på hur Österrikes trupp ser ut så finns det här.

Namn Position Klubb Född

Spelbolag med odds på Österrike

Betsson Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.8

  • Grymma odds på SHL & NHL

  • Läs mer om Betsson

Till Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x gratisspel, valfritt min odds

  • Betting utan konto

  • Läs mer om Betinia

Till Betinia
Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Österrikes trupp Hockey-VM 2022

Österrike är ett av de lagen som rankas längst ner inför Ishockey VM i Schweiz. Man har en trupp som inte håller någon särskilt hög klass. Man skall tillägga att Österrike har ett par spelare som håller mycket högre klass än övriga i truppen. Spelare som till exempel Thomas Vanek samt några få andra spelare som håller hus i NHL. Dessa spelare är såklart extra viktiga för Österrikes hockeylandslag i stora mästerskap som VM. De flesta spelarna spelar i inhemska ligan, ligan håller en okej klass i jämförelse med andra smånationers inhemska ligor.

Österrikes laguppställning Ishockey VM 2020

Österrike ställs inför en tuff grupp och att matcha laguppställningen så starkt man kan i samtliga matcher kommer att hända. Man ställs också inför en match mot Italien, där man lättare kan dra ner på istiden på sina stjärnor och istället spara den istiden till matcher mot till exempel Ryssland och Sverige. Självförtroende är viktigt och vill man få igång sina målvakter är det viktigt att få en bra start på turneringen. Skulle det rinna iväg i någon match har man tre hyfsat jämna målvakter att välja mellan. För att ha bästa koll på hur Österrikes läge ser ut när det gäller laguppställning så följer du det bäst här på Speltips.se.

Österrikes VM trupp uttagning

Österrikes förbundskapten Roger Bader hade en relativ enkel uppgift när han skulle ta ut truppen till Ishockey VM i Schweiz 2020. Man har ett fåtal spelare i NHL och samtliga hade god chans till spel i mästerskapet då deras lag inte spelade vidare under NHL slutspelet. Konkurrensen finns hos de andra spelarna, där majoriteten spelar i inhemska ligan. Roger Bader har tagit ut den trupp han tror mest på och det är viktigt att nyckelspelarna drar ett tungt lass i detta Österrike för att nationen skall lyckas så bra det går.

Österrikes spelare Ishockey VM 2022

Österrike har fått klartecken från flera nyckelspelare till årets mästerskap. Att få dit sina NHL spelare är viktigt för en nation som Österrike, som inte kommer vara med i toppen och slåss under mästerskapet. Österrike är ett av de sämst rankade lagen inför turneringen, men med flyt kan man ändå nå resultat mot de övriga lagen som är under toppnationerna i mästerskapet. Utöver majoriteten som håller hus i inhemska ligan samt andra Europeiska ligor runt om så har man några få spelare i NHL, klartecken från dessa och Ishockey VM i Schweiz ser betydligt skönare ut för Österrike.