Allt om USA:s trupp Hockey-VM 2024! USA är en stor nation inom ishockey och USA:s trupp Hockey-VM 2024 ser ut att bli lika tillspetsad som vanligt. Flera stora stjärnor ingår i USA:s Hockey-VM trupp och fler väntas ansluta inom kort. Se hela USA:s trupp till Hockey-VM 2024 här.

USA:s trupp Hockey-VM 2024

Namn Position Nummer Klubb Född
Alex Lyon Målvakt Detroit Red Wings 1992
Trey Augustine Målvakt Detroit Red Wings 2005
Luke Hughes Back New Jersey Devils 2003
Alex Vlasic Back Chicago Blackhawks 2001
Seth Jones Back Chicago Blackhawks 1994
Zach Werenski Back Columbus Blue Jackets 1997
Jake Sanderson Back Ottawa Senators 2002
Jeff Petry Back Detrot Red Wings 1987
Michael Kesselring Back Arizona Coyates 2000
Matt Kessel Back St Louis Blues 2000
Michael Eyssimont Forward Tampa Bay Lightnings 1996
Matt Boldy Forward Minnesota Wild 2001
Johnny Gaudreau Forward Columbus Blue Jackets 1993
Shane Pinto Forward Ottawa Senators 2000
Cole Caufield Forward Montreal Canadiens 2001
Luke Kunin Forward San Jose Sharks 1997
Brady Tkachuk Forward Ottawa Senators 1999
Joel Farabee Forward Philadelphia Flyers 2000
Kevin Hayes Forward St Louis Blues 1992
Trevor Zegras Forward Anaheim Ducks 2001
Ryan Leonard Forward Washington Capitals 2005
Will Smith Forward San Jose Sharks 2005
Brock Nelson Forward New York Islanders 1991

USA:s spelschema

Match Datum Odds TV-kanal Livestream
Sverige – USA 10 maj, 20.20 XX – XX – XX TV6 / Viaplay
USA – Tyskland 11 maj, 20.20 XX – XX – XX TV10 / Viaplay
USA – Slovakien 13 maj, 16.20 XX – XX – XX TV6 / Viaplay
USA – Frankrike 16 maj, 20.20 XX – XX – XX TV10 / Viaplay
Polen – USA 17 maj, 20.20 XX – XX – XX TV10 / Viaplay
USA – Kazakhstan 19 maj, 16.20 XX – XX – XX TV10 / Viaplay
Lettland – USA 21 maj. 16.20 XX – XX – XX TV10 / Viaplay

Spelbolag med odds på USA

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Sätt in 500 kr – Spela för 1000 kr

  • Läs mer om ComeOn

QuickCasino Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x bonus

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 1

  • Kom igång på 2 minuter med Swish

  • Läs mer om Betinia

USA Trupp Hockey-VM 2024

Vi ställer höga förväntningar på USA Trupp Hockey VM 2024. USA har som sagt väldigt många duktiga spelare till årets mästerskap i Prag och Ostrava. Man tippas som en av guldkandidaterna. Samtliga spelare i USA:s trupp till Hockey-VM 2024 spelar i NHL och det är ett styrkebesked. Det har tagits ut en trupp, men det finns fortfarande öppna platser i och med att NHL-slutspelet pågår under turneringens gång och spelare från utslagna lag kan ankomma senare under VM. Även det här året åker USA med en väldigt slagkraftig trupp.

USA är ett väldigt stort land med mängder av duktiga ishockeyspelare världen över, det här gör att man har en otrolig bredd och kan välja mellan många fler spelare, i förhållande till andra länder. USA trupp Hockey-VM 2024 ser väldigt stark ut och man kommer definitivt vara att räkna med under mästerskapet, detta trots att spelbolagen inte håller USA som en av förhandsfavoriterna. Det finns en stark kollektiv defensiv med ett starkt målvaktspar längst bak. Offensivt så har man flera starka kedjor som har både spetsen och de defensiva kvalitéerna som krävs för att måla upp nationen som en guldkandidat.

Nyheter om USA:s Ishockey-VM trupp 2024

Det är en hel del att hålla koll på när det kommer till USA:s Ishockey-VM trupp 2024. Hos oss kan du ta del av alla nyheter om USA:s Ishockey-VM trupp 2024 såväl inför som under mästerskapets gång. Under mästerskapet har tränarna möjligheten att göra förändringar i truppen och nog talar det mesta för att förbundskapten David Quinn gör vissa justeringar under turneringens gång. Vi punktmarkerar USA under Hockey-VM och förser er läsare med information, nyheter och senaste nytt kring USA:s trupp och laguppställning.

USA laguppställning Hockey-VM 2024

Det är med spänning som vi kommer att bevaka USA laguppställning Hockey-VM 2024. USA:s Hockey-VM trupp är kryddad med såväl rutin som talang och det finns onekligen en drös spelare att hålla ögonen på under mästerskapet. Med en coach som med all förmodan kommer att vilja spela lika målvakter, testa olika formationer och därtill så är skador i USA:s trupp något att vara beredd på. Det är därför en bra idé att ta del av USA laguppställning inför varje match som vi presenterar på den här sidan. Du får alltid aktuella laguppställningar direkt framför dig och kan se hur USA:s laguppställning kommer att se ut inför varje match.

USA:s laguppställning idag

Ta del av USA:s laguppställning idag hos oss på speltips.se. Under mästerskapets gång punktmarkerar vi USA:s Hockey-VM trupp, och inför varje match dukar vi fram USA:s laguppställning för er läsare att ta del utav, tillsammans med information och senaste nytt kring truppen och laguppställningen. USA:s laguppställning kommer att skilja sig från match till match, mycket beroende på motstånd men även rådande formkurvor.

Vi presenterar allt som du behöver veta om USA:s laguppställning inför varje match. Spelare som saknas, spelare som startar, tröjnummer och kedjor – vi dukar fram allt som berör USA:s laguppställning inför varje omgång.

Förväntningarna på USA i Hockey-VM

En drös länder åker till Hockey-VM i Prag och Ostrava med skyhöga förväntningar på sig. USA är ett av dessa och man förväntas kriga om de ädlaste medaljerna även det här året. Det är ett blandat lag på pappret, men det skall tilläggas att det kan komma en och annan stjärna under turneringens gång och stärka laget. I vissa lägen kommer man kunna slå i underläge, för det finns nationer som har fått hem betydligt mer stjärnor i sina trupper det här året. Förbundskaptenen David Quinn har tagit ut en trupp med spelare som samtliga har känning på världens bästa hockeyliga på något sätt.

Risken är stor att flera storstjärnor tackar nej eller inte följer med till Hockey VM 2024 i Tjeckien. I dagsläget är flera spelare kvar i NHL-slutspelet och det återstår att se vilka spelare som hinner med till mästerskapet. Ur ett historiskt perspektiv har USA alltid bjudit på starka prestationer under Hockey-VM och vi förväntar oss en nation som kliver ut på isen och ger järnet.

USA:s historik i Hockey-VM

USA betraktas naturligtvis som en stormakt inom sporten hockey, men faktum är att man haft svårt med att nå hela vägen på senare år. I förhållande till exempel Kanada eller Ryssland genom åren, så har man inte levt upp till förväntningarna rent titelmässigt, men blickar vi tillbaka till 1933 så var USA faktiskt det första laget som lyckades bryta Kanadas svit på fem raka VM-guld. Nationen fick vänta ända fram till 1960 innan man lyckades lägga vantarna på den åtråvärda trofén, vilket än idag är landets blott andra VM-guld.

Det har blivit idel bronsmedaljer sedan dess, men jakten på ett tredje guld fortsätter alltjämt. Och nog får det betraktas som ett smärre fiasko med tanke på att den inhemska ligan är världens överlägset bästa hockeyliga. Sett till helheten har USA alla förutsättningar för att lyckas nå hela vägen i år men även kommande mästerskap, speciellt med tanke på de heta stjärnorna som landet fått fram på senare tid.

Viktiga spelare i USA:s Ishockey-VM Trupp

USA:s VM-trupp 2024 är urstark och förväntas förstärkas under mästerskapets gång. I år har man fått med sig flera namnstarka spelare från NHL med både finess och rutin. Spelarna kommer från klubbar som Chicago, San Jose, Detroit och andra NHL-klubbar som avslutat säsongen och kunnat släppa sina spelare.

De allra största stjärnorna är fortsatt kvar i NHL-slutspelet och man får hoppas på förstärkning under turneringens gång. Just nu har spelare som Zegras, Tkachuk och Johnny Gaudraeu tackat ja till mästerskapet.