Vitryssland är tillbaka i ett stort mästerskap. Ishockey VM 2021 blir Vitrysslands comeback efter att ha missat senaste årets mästerskap. Kanada och Sverige väntar redan i gruppspelet för Vitryssland. Här hittar ni truppen man har tagit ut till mästerskapet i Schweiz.

Vitrysslands trupp Ishockey VM 2021

Vitryssland var inte med när Ishockey VM i Slovakien spelades 2019. Nu är man tillbaka i finrummet och har tagit ut en trupp som skall lyckas säkra kontraktet ytterligare ett mästerskap. Ett mästerskap man minns Vitryssland var när man lyckades slå ut Sverige i OS-kvartsfinal 2002. Sedan dess och utöver det har man inga vidare framgångar inom Ishockeyn. Man besitter ett utbud spelare på under 3000 aktiva och har därmed inte så stort utbud att välja på när landslagstruppen skall tas ut. Man har haft ett par spelare i NHL genom åren men det ser betydligt svagare ut nu. Vill ni se Vitrysslands trupp till Ishockey VM 2021 så hittar ni den här.

Vitrysslands spelare Ishockey VM 2021

Vitryssland har ett svagt utbud när det gäller ishockeyspelare i jämförelse mot andra nationer. Man har ett fåtal väldigt bra spelare, de flesta i KHL och andra ligor i Europa. Det skriker inte NHL när man ser Vitryssland utan man får anpassa sig efter de förutsättningarna man har att komma med. Vitryssland är ett lag där laget går före jaget och det är exakt det man måste bygga på inför mästerskapet. Man har inga direkt superstjärnor i truppen och det kommer bli oerhört viktigt med en bra och stark gruppdynamik. Vitryssland kommer självklart behöva matcha sina nyckelspelare hårt i matcher som man skall ha större chans att vinna än mot till exempel Sverige och Kanada.

Spelbolag med odds på Vitryssland

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare

Vitrysslands laguppställning Ishockey VM 2021

Vitryssland är tillbaka i finrummet efter en tids frånvaro. Nu är man här för att stanna och man kommer göra allt för att ta poängen som krävs för att stanna. Man har en väldigt bra chans då lag som Storbritannien finns i mästerskapet. Vitryssland måste matcha sina nyckelspelare hårt i de avgörande lägena för att man skall ha så bra förutsättningar som möjligt. Matcherna mot de sämre rankade nationerna blir nyckelmatcher för Vitryssland om man skall säkra kontraktet till kommande mästerskap. Det är en 20-manna trupp plus målvakter man åker med och det är givetvis så att man siktar på ett lyckat mästerskap.

Vitryssland VM-trupp uttagning

Vitryssland har inget utbud av spelare som man jublar över. Förbundskaptenen har bra koll på sina spelare och borde veta vad han får ut av exakt varje spelare som är aktuell för Ishockey VM 2021. Vitryssland har inte direkt samma utbud hockeyspelare som andra nationer och det gör det både svårare och enklare. Svårare för att man inte kan stå upp på samma sätt som vissa andra nationer och lättare för förbundskaptenen som kan ha ett bra öga på samtliga spelare plus att man kan skapa en bra grupp därigenom. Vitryssland blir inget landslag som kommer ta en pallplats, inte heller säkert att man ens hotar om slutspel. Målet är att säkra kontraktet och det har man en bra chans till med den uttagna truppen.