Speltips SSL

  1. Speltips
  2. /
SSL Författare: 2021-11-03T13:50:26+01:00

Ta del av speltips för SSL hos oss på speltips.se. Svenska Superligan är världens bästa innebandyliga – veckovis ger vi er det senaste nytt och de djupaste analyserna från ligan. Våra innebandyrekare har god insyn i klubbarna, eftersom de själva är utövare av sporten. De förser er med speltips för SSL & senaste nytt från ligan.

Spelbolag med odds på SSL

Speltips för SSL

Ta del av grymma speltips för SSL hos oss på speltips.se. Vi erbjuder våra följare senaste nytt och välgrundade tips från världens bästa liga i innebandy, Svenska Superligan. Med engagerade och insatta rekare utlovar vi veckovis vassa speltips för SSL. Våra innebandyrekare har god insyn i klubbarna, eftersom de själva är utövare av sporten. Häng med och utöka din spelkassa med våra innebandyexperter som varje vecka förser er läsare med speltips för SSL, analyser och senaste nytt från världens bästa innebandyliga.

Ligans popularitet

Svenska Superligan, eller SSL som den också kallas, är världens bästa och mest populära liga. Med spelare i världsklass är ligan oerhört attraktiv för de utländska spelarna och idag har vi en hel drös med finska, tjeckiska och schweiziska stjärnor. Draget kring ligan växer för varje dag, och den senaste tiden har flertalet stora medier börjat bevaka ligan allt mer. Det är TV4-gruppen och SSL själva som äger rättigheterna till ligan och emellanåt sänder TV4 matcher på sina huvudkanaler. I övrigt sänds samtliga matcher på C More eller SSLplay.se.

SSL:s historia

Svenska Superligan startade på herrsidan säsongen 1989/1990, men då under namnet SM-serien och ersatte i samband med det det tidigare systemet där svenska mästarna korades genom cupspel och vidare till SM-slutspel. SM-serien innehöll sex olika serier runt om i landet. Under hela 1990-talet bantades antalet serier för att säsongen 1999/2000 slutligen ha en en serie med 16 lag. 2004/2005 bantades ligan till 12 lag och 2007/2008 bytte man namnet till Superligan. 2008/2009 utökade man återigen ligan till 14 lag. Mesta svenska mästarna är Storvreta IBK, som vunnit hela fem gånger.

Så ser SSL ut idag

Flera år har passerat sedan SSL skapades och ligan har bara gjort sig ett större och större namn de senaste åren. Sportsligt blir det fler och fler lag som utmanar i toppen av svensk innebandy och de senaste åren har vi fått se både Linköping och Växjö i SM-finaler. Detta har bidragit till ett betydligt större intresse från spelbolagen, som onekligen valt att vässa sina marknader. Idag erbjuder i princip samtliga stora aktörer spel och odds på SSL. Visserligen kan oddsen varriera ganska kraftigt från spelbolag till spelbolag, men sonderar man terrängen så kan man onekligen hitta fina guldklimpar på marknaden. Våra rekare förser er med speltips för SSL varje vecka och naturligtvis har vi alltid marknadens bästa odds i våra rekar.