Speltips SSL

  1. Home
  2. /
SSL Författare: 2019-04-01T23:28:43+02:00

Svenska Superligan är världens bästa innebandyliga, veckovis ger vi er det senaste nytt och de djupaste analyserna från ligan. Våra innebandyrekare har god insyn i klubbarna, eftersom de själva är utövare av sporten. De ger er unik statistik utifrån olika perspektiv, de senaste nytt i respektive lag, skadeinformation med mera.

Load More Posts

Spelbolag med odds på SSL

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
Betfair logo

100 kr Sport Bonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

Till Nordicbet
888Sport logo

Få 100 kr Bonus

Minsta insättning: 100 kr

Minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Speltips för SSL

Speltips.se erbjuder våra följare senaste nytt och välgrundade tips från världens bästa liga i innebandy, Svenska Superligan. Med engagerade rekare utlovar vi veckovis vassa tips. Häng med och utöka din spelkassa med våra innebandyexperter.

Ligans popularitet

Svenska Superligan eller SSL som den också kallas är världens bästa och mest populära liga. Med spelare i världsklass är ligan oerhört attraktiv för de utländska spelarna och idag har vi en hel drös med finska, tjeckiska och schweiziska stjärnor. Draget kring ligan växer och växer och den senaste tiden har flertalet stora medier börjat bevaka ligan allt mer. Det är TV4-gruppen och SSL själva som äger rättigheterna till ligan och emellanåt sänder TV4 matcher på sina huvudkanaler. I övrigt sänds samtliga matcher på C More eller SSLplay.se.

SSL:s historia

Svenska Superligan startade på herrsidan säsngen 1989/1990, men då under namnet SM-serien och ersatte i samband med det det tidigare systemet där svenska mästarna korades genom cupspel och vidare till SM-slutspel. SM-serien innehöll sex olika serier runt om i landet. Under hela 1990-talet bantades antalet serier för att säsongen 1999/2000 slutligen ha en en serie med 16 lag. 2004/2005 bantades ligan till 12 lag och 2007/2008 bytte man namnet till Superligan. 2008/2009 utökade man återigen ligan till 14 lag. Mesta svenska mästarna är IBK Lockerud som vunnit fem gånger (senast 1992). Delad två med fyra segrar är Storvreta IBK, Warber IC och IBF Falun som samtliga har fyra guld i bagaget.

Så ser SSL ut idag

Åtta år har passerat sedan SSL skapades och ligan har bara gjort sig ett större och större namn de senaste åren. Sportsligt blir det fler och fler lag som utmanar i toppen av svensk innebandy och de senaste åren har vi fått se både Linköping och Växjö i SM-finaler. Men topplaget Falun är svårpetade och har vunnit SM-guld fyra av de fem senaste gångerna.