Vi kan tillsammans med X3000 erbjuda alla nya kunder 100% matchad bonus inför veckans matcher i EM. Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen!

1. Registrera ett konto

Snabb registrering via BankID

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet

2. Placera ett spel

Spela på en någon av matcherna från EM med din bonus

Matcherna under måndagen spelas 21:00, placera ditt spel innan matchstart.

3. Få din vinst

Bonusen behöver omsättas 6x

Genomför omsättningen inom 60 dagar

Bra att veta: Minsta odds är 1.80!

Veckostarten i EM

Gruppspelet skall både avgöras och avslutas under den här veckan. Under måndagskvällen spelar Grupp B sina avslutande matcher och nedan går vi igenom vilka matcher som man kan utnyttja sin bonus från X3000 i. Häng med.

Albanien – Spanien:

Spanien har säkrat förstaplatsen i Grupp B och kan därmed andas ut redan inför den avslutande matchen mot Albanien. Albanerna löste en poäng i matchen mot Kroatien senast och har därför chansen på fyra poäng i gruppen. En fyrapoängare hade förmodligen räckt hela vägen till slutspel och det är dit man siktar. Skulle Spanien välja att rotera i det här mötet öppnas givetvis möjligheterna för Albanien, trots att man förmodligen har ett gäng steg upp även mot en roterad spansk elva.

Kroatien – Italien: 

Måndagens stora drabbning är den mellan Kroatien och Italien. Här kan vi bjudas på något alldeles extra när båda lagen gör för att säkra en slutspelsplats. Kroatien förlorade mot Spanien och spelade oavgjort mot Albanien, en svagare start med andra ord men trots detta räknas man inte bort från möjligheten till slutspel. Italien lägger mycket fokus på sin defensiv och har inte riktigt den spetsen som krävs framåt. Kroaterna har chansen och matchen känns helt öppen på förhand.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.