Sverige har gått från klarhet till klarhet genom Handbolls-VM och nu har man som gruppetta tagit sig till kvartsfinal. Ett skadedrabbat Qatar väntar och vi guidar dig till hur du kan se Sverige-Qatar genom livestreaming.

Såhär får du tillgång till Sverige-Qatar streamen:

  1. Klicka på knappen nedan och signera med BankID hos Unibet.
  2. Sätt in minst 25 kr med Swish. Kravet är att ha pengar på spelkontot
    och 25 kr är minsta insättning.
  3. Du kan nu börja streama! Gå till matchen i oddsmenyn klicka på playknappen.

Det svenska handbollslandslagets har överraskat många under Handbolls-VM. Det har gått betydligt bättre än vad många kunde ana inför och det tackar man för. Det är som gruppetta man avancerar till slutspel och kvartsfinal där Qatar väntar som motståndare. Att Sverige slapp Kroatien är ett stort plus och chanserna för semifinal ökar därför när svenskarna går in som storfavoriter. Qatar får dessutom klara sig utan lagets främste målvakt Danijel Saric som skadat sig och missar slutspelet. Trots favoritskapet är Sveriges förbundskaptener inte lika säker på saken.

– Det är 50/50, säger förbundskaptenen Glenn Solberg.

Sverige-Qatar stream Handbolls-VM

Det kommer att vara möjligt att streama kvartsfinalen i Handbolls-VM mellan Sverige och Qatar genom Unibet. Ett bra alternativ för dig som vill följa matchen. För att kunna ta del av Unibets stream av matchen behöver du ett konto hos spelbolaget samt ett positivt saldo. Där kan du också spela på matchen, för att öka spänningen en aning.

Kvartsfinalen mellan Sverige-Qatar: 

  • Handbolls-VM
  • Kl. 20.30, den 27/1
  • Cairo, Egypten
  • Streamas bäst på Unibet

Sverige står som storfavoriter i att vinna den här matchen. Vinnaren spelar semifinal redan på fredag, motståndare ej klart.