Tillsammans med Hajper erbjuder vi 10.00x pengarna på att Frankrike besegrar Polen under tisdagen! Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen.

1. Registrera ett spelkonto

Klicka på ”hämta bonus” för smidig registrering med BankID

2. Välj bonus och spela din insats

Gör din första insättning (minst 100kr). Lägg sedan ett spel på att Frankrike vinner med maxinsats 25kr, genom att välja ”Välkomstboost” vid första insättning.

3. Eventuella vinster

Vid fransk seger vinner du upp till 250 kr!

Bra att veta: Glöm inte att klicka er in via vår länk. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

Frankrike ska ta gruppspelet i mål

Grupp D ska avgöras och i samband med det bjuder Hajper på en otrolig boost, där man erbjuder hela 10.00 gånger pengarna på en fransk seger mot ett redan utcheckat Polen som har förlorat sina inledande två matcher i gruppen. Matchstart 18:00.

Polens EM har hittills inte alls blivit vad man hoppades på. Två inledande förluster mot Österrike och Nederländerna gör att hoppet om avancemang är släckt, och man får nu ställs sig in på att försöka avsluta mästerskapet med hedern i behåll. Det blir dock lättare sagt än gjort när Frankrike nu står på andra sidan.

Fransmännen kommer senast från ett kryss mot Nederländerna, vilket dock inte ses som någon katastrof. När man nu ställs mot ett Polen som redan packat väskorna pekar i princip allt på en fransk seger. Favoritskapet är stort, och håller du med om det är detta erbjudande från Hajper perfekt!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.