Vi kan tillsammans med ComeOn erbjuda alla nya kunder en superboost i EM-premiären mellan Tyskland och Skottland. Följ stegen nedan och se varför det här är ett grymt erbjudande att ta del av!

1. Bli medlem

Smidig inloggning med BankID

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

2. Välj bonus

Gör din första insättning

Lägg ett spel på att det blir över 2,5 mål i matchen på en maxinsats på 25 kronor, genom att välja BonusBoost vid första insättning.

3. Eventuella vinster

Om det blir över 2,5 mål i matchen vinner du 375 kronor utan omsättning hos ComeOn.

Ta det är viktigt att du tar del av kampanjen innan spelstopp kl 21:00 den 14 juni.

Bra att veta: Erbjudandet är begränsat till ett konto per person, familj, hushåll, adress, mail, telefonnummer och delad dator. Att kontrollera fler än ett ComeOn-konto är inte tillåtet.

Otroligt värde i boosten

Det är äntligen dags för den mycket efterlängtade premiären i EM. Hemmanationen Tyskland tar sig an Skottland framför ett fullsmockat Allianz Arena i München. ComeOn har slängt fram en högklassig och mycket intressant boost inför premiären där det gäller att matchen innehåller över 2,5 mål. Tyskland kommer rivstarta och vill göra det framför hemmafansen. Därav kan det bli en mycket underhållande och relativt öppen tillställning. Tyskarna har flera formstarka spelare inför mästerskapet där Florian Wirtz, Jamal Musiala och Kai Havertz förväntas starta längst fram.

Skottland kan som vanligt sprattla till mot större nationer och det kommer vara nödvändigt för Tyskland att hålla koll på Andrew Robertson, Scott McTominay, John McGinn och framförallt anfallaren Che Adams. Både Skottland- och Tysklands genrep inför mästerskapet gick över 2,5 mål.

  • Jämför vi världsmarknaden för över 2,5 mål i matchen ligger det högsta oddset på 1,74 i dagsläget.
  • ComeOn boostar spelet till 11.00 – ett otroligt erbjudande!
  • Tre raka inbördes möten går över 2,5 mål.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.