Vi kan tillsammans med LeoVegas erbjuda alla nya kunder ett GRYMT SUPERODDSfå hela 7.00 i odds på Sverige, helt utan omsättningskrav! Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen.

1. Registrera ett konto

Signa upp hos LeoVegas genom knappen nedan och sätt in 100 kr.

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

2. Placera ett spel

Spela på Sverige att vinna mot Norge med exakt 100 kr insats.

Det är viktigt att du lägger spelet innan spelstopp kl 20:45 den 5/6.

När spelet läggs så kommer de vanliga oddsen först att visas på sajten. De boostade oddsen kommer att visas när rätt val (att Sverige ska vinna matchen) adderas till spelkupongen. Se till att de boostade oddsen har lagts till på kupongen innan du lägger spelet.

3. Få din vinst

Vid vinst så får du hela vinsten (700 kr) utbetald direkt, helt utan omsättningskrav!

Bra att veta: Ett konto per IP/hushåll, 100 kr i insats, maxvinst är700 kr & vinsten betalas ut helt utan omsättningskrav. Livespel & cashout är ej tillåtet.

Vanliga frågor

Nej, allt du behöver göra är att signa upp genom länken och sätta in 100 kr. När spelet läggs så kommer de vanliga oddsen först att visas på sajten. De boostade oddsen kommer att visas när rätt val (att Sverige ska vinna matchen) adderas till spelkupongen. Se till att de boostade oddsen har lagts till på kupongen innan du lägger spelet.

Dom erbjuder dessa typer av kampanjer för att erbjuda dig en möjlighet att testa deras “produkt”. Självklart hoppas dom att du ska gilla deras produkt och vilja fortsätta spela i framtiden.

Nej. Skulle du vinna så får du in 700 kr helt utan omsättningskrav – pengarna kan du ta ut direkt.

Blir det vinst så får du in hela vinsten på ditt spelkonto direkt. Du kan sedan välja att spela vidare eller ta ut vinsten helt utan omsättningskrav.

Det är lite olika beroende på vilken insättningsmetod du använder och vilken bank du har. Gör du uttag via Trustly så har du vanligtvis pengarna på ditt bankkonto inom ett par minuter.

Nej. Erbjudandet är begränsat till en person per hushåll/IP/telefonnummer/kreditkort.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.