I samarbete med Snabbare kan vi erbjuda alla nya kunder hela 15.00 gånger pengarna på att Spanien besegrar England och tar EM-guld  – helt utan omsättningskrav. Följ stegen nedan för att ta del av denna boostade bonus!

1. Registrera ett spelkonto

Klicka på ”Hämta erbjudande” för smidig registrering med BankID.

2. Välj bonus och spela insats

Välj ”Super Oddset” vid din första insättning (minst 100 kr). Lägg sedan 25 kr på att Spanien vinner EM-guld.

3. Eventuella vinster

Vinner Spanien guld – vinner du upp till 375 kr utan omsättning!

Bra att veta: Glöm inte att klicka er in via vår länk. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

EM ska avgöras

EM-finalen har nått oss och finalen kunde knappt bli mer spännande. Spanien ställs mot England på Olympiastadion i Berlin och dagen till ära har Snabbare återigen erbjudit ”Super Oddset”, där alla nya spelare får 15.00 gånger pengarna på att Spanien besegrar England och tar EM-guld!

England har på något sätt lyckats ta sig till denna EM-final utan att imponera i egentligen någon match hittills. Semifinalen mot Nederländerna var kanske deras bästa insats hittills, men det krävdes ett fantastiskt mål från Ollie Watkins i minut 91 för att vinna den matchen under ordinarie tid. Att hacka sig igenom mästerskapet så som man gjort kan absolut ses som en styrka, och den individuella kvalitén man sitter på är givetvis världsklass. Frågan är bara om det räcker mot detta fantastiska Spanien?

Spanien är enligt många det lag som imponerat mest under detta mästerskap. En ungdomlig flärd har kombinerats med välbehövlig rutin och stabilitet. Ungtupparna Lamine Yamal har fått sina definitiva genombrott och har varit fantastiska på kanterna genom hela EM. Segern mot Frankrike i semifinalen var både välförtjänt och imponerande, och bortsett från segern i förlängning mot Tyskland i kvartsfinalen har man vunnit samtliga matcher, något som man är ensamma med att klara av. Man går in i denna final som oddsfavoriter enligt spelbolagen, och håller du med om favoritskapet är detta boostade odds som klippt och skuret!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.