Nu har äntligen Toto2 lanserats, ett nytt innovativt bettingbolag som kan erbjuda sina spelare massor av underhållning och spänning. Toto2 är ett nytt spelbolag som är mycket efterlängtat då Toto2 inte bara erbjuder ett spelutbud på vanliga sporter som till exempel fotboll utan också odds på trav med förhöjda odds och boostade vinster, vilket vi på Speltips tycker är passande då vi nyligen startat med travtips varje lördag på V75.

Stort utbud av höga odds

När det kommer till odds så är utbudet av oddsspel ett av marknadens största. Här finner man ett mycket bra utbud av odds på ett stort antal sporter från sportmarknader runt om i världen. Här kan man betta på större sporter som bland annat fotboll, ishockey och basket men även på mindre vanliga sporter som exempelvis innebandy, futsal, snooker, dart, e-sport och biljard. Det gör att alla spelare kommer att kunna hitta sina favoritsporter att betta på oavsett om man vill spela på ligor, mästerskap eller turneringar. Oddsplattformen är den samma som till exempel Bethard, Fastbet och Scandibet vilket innebär att man ofta boostar upp odds till högst i världen på utvalda matcher.

Betta på trav med boostade vinster

Hos Toto2 så kan man även, precis som namnet antyder, betta på svensk travsport och här kan spelare finna ett mycket bra utbud av travtävlingar över hela landet, vilket innebär att travälskare kommer att kunna betta på sina favorithästar och sina favoritbanor. Hos Toto2 så kan man även finna marknadens bästa odds när man bettar på trav på grund av att Toto2 lägger till egna pengar i prispotten varje dag, så att du alltid ska ha högst utdelning där. Ännu en fördel är det att Toto2 har sitt säte i Malta, vilket innebär att dom kan erbjuda mycket högre återbäring till svenska spelare än vad till exempel ATG kan göra. Eftersom Malta är ett land inom EU så är dina vinster helt skattefria.

Välkomstbonusar

Toto2 har en hel del bonusar och andra förmåner som de delar ut till både nya som återkommande spelare. För nya spelare så finns det tre bonusar att välja mellan, en casino bonus, en odds bonus och en trav bonus. Bonusarna är inte marknadens största men ger ändå spelarna tillräckligt för att dessa ska kunna få en bra start när de börjar spela hos Toto2.

Det finns även bonusar att erhålla för lojala spelare som exempelvis insättningsbonus, free spins, gratisspel och cashback bonus. För de som bettar på trav så kan man erhålla en bonus på 5 procent om man lägger sitt oddsspel fyra timmar före starten. Man kan också få en bonus på 2 procent om man lägger ett oddsspel senast 30 minuter före starten. Det gör att om man är ute i god tid så kan man erhålla en viss procent i återbäring när man bettar på trav.