SuperTipset är en ny produkt av Speltips.se där du och dina vänner kan tippa på flera matcher helt gratis. Varje månad tävlar vi ut hela 15.000 kr som delas ut till de bästa deltagarna. Utmana dina polare och ta reda på vem som är skarpast i gänget!

1. Registrera dig gratis

Registrera dig gratis via knappen nedan och se till att utmana polarna!

Registreringen är snabb och enkel, du behöver bara lite tid för att avsluta den.

2. Placera dina val

För varje match kan du välja mellan matchvinnare, totala antalet mål, om båda lagen gör mål och totala antalet hörnor.

När du lämnat in dina gissningar kan du alltid genomföra förändringar, förutsatt att den första matchen inte hunnit starta.

3. Lämna in för att vinna

Så fort du har valt gissningar för de aktuella matcherna, glöm inte att skicka in dessa för att kunna vinna ifall du gissar rätt!

Du är nu med och tävlar om 15.000 kr varje månad!

SuperTipset – tävla gratis

SuperTipset är en ny produkt som samtliga kan ta del utav, oavsett om du är ny inom betting eller om du är en gammal räv. SuperTipset består av fem heta matcher varje vecka och där ska du tippa på slutresultatet, antalet mål, antalet hörnor och om båda lagen gör mål, för chansen att kamma hem fina priser varje månad.

När du lämnat in dina gissningar för aktuell omgång kan du alltid komma tillbaka och genomföra ändringar, förutsatt att den första matchen inte hunnit starta. Genom att hålla koll på startsidan, som alltid visar nuvarande ställning, kan du alltid kolla hur det går för dig och dina vänner. Där kan ni se hur ni ligger till i vecko- och månadsutmaningen av SuperTipset.

SuperTipset på Youtube

Fina priser varje månad

För varje korrekt gissning får man ett visst antal poäng, och den personen med flest poäng är den som kniper den åtråvärda förstaplatsen. De olika spelmarknaderna ger olika antalet poäng och fördelas enligt följande tabell:

  • Slutresultat (1X2) – 5 poäng
  • Över/Under 2,5 mål – 3 poäng
  • Båda lagen gör mål – 3 poäng
  • Exakt antal hörnor – 10 poäng

Varje månad tävlar vi ut sammanlagt 15.000 kr. Varje vecka tävlar vi ut 2500 kr, och sedan har vi ett pris på 5000 kr som delas ut i slutet av månaden till de som presterat bäst under månadens gång.

Veckoprispotten

1:a – 1000 SEK
2:a – 700 SEK
3:a – 500 SEK
4:a – 200 SEK
5:a – 100 SEK

Månadsprispotten

1:a – 2500 SEK
2:a – 1000 SEK
3:a – 700 SEK
4:a – 500 SEK
5:a – 300 SEK