Under måndagens släppte Svenska Spel nyheten att man byter leverantör av odds till SBTech. Förändringen innebär förutom att man får annorlunda odds även också att spelbolagets kunder får tillgång till fler funktioner som tidigare har erbjudits hos andra spelbolag men inte hos Svenska Spel.

Svenska Spel har till många kunders stora glädje uppdaterat sin sportsbook till oddsleverantören SBTech. Svenska Spel har även tidigare haft en omtyckt sportsbook men hoppas många att den blir den ännu bättre då spelarna får tillgång till fler funktioner som bland annat cash-out och bet-builder, vilket varit efterfrågat. Dessutom har man uppdaterat designen till en mer användarvänlig sådan och utökat matchutbudet med fler matcher.

Spelgränserna ligger kvar

Högsta insats per speltyp och kund är 5 000 kr för ett singelspel och ca 1 100 kr per kombinationsspel. Det finns även ett tak för hur mycket du kan vinna per spel, något som varierar beroende på sport och liga. Maxvinst per kupong är 284 000 kr och gäller för kombinationer på de största ligorna. Om det är långt kvar till att matchen startar kan dock gränserna vara lägre.

Det finns även begränsningar beroende på sport, tävling och spel samt hur lång tid det är kvar till att matchen startar. Om kupongen har matcher från flera olika sporter och ligor med olika spelgränser så kommer den eventuella vinsten begränsas till den lägsta nivån på kupongen.