Det blev ingen VM-final för det svenska damlandslaget. Snöplig förlust mot Spanien senast och nu väntar hemmanationen Australien i matchen om bronset. Bethard boostar svensk seger här!

Jämförelse: Odds inför Sverige vs Australien

1. Sverige

3.02 i odds hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

X. Oavgjort

3.65 i odds hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

2. Australien

2.96 i odds hos Bethard

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inför Sverige – Australien

Det tog stopp för både Sverige och Australien. Motståndarna i semifinalen blev numret större för båda landslagen och istället blir det en kamp mot varandra i en spännande bronsmatch. Svenskorna var väldigt besvikna, man satsade allt för guldet och får nu spela om ytterligare en bronsmedalj. För Australien, som hemmanation, har mästerskapet varit en stor överraskning. Man har presterat på max och skrällt sig vidare såhär långt in i slutspelet. Ett otroligt mästerskap från Aussies. Nu är frågan om det blir Sverige som får sitt tröstpris eller Australien som får toppa hemma-VM med medalj.

BETHARD HAR BOOSTAT SVENSK SEGER TILL 3.02!

Aktuella odds inför Sverige – Australien

Bethard har langat fram ett gäng högintressanta marknader inför bronsmatchen mellan Sverige och Australien under lördagsmorgonen. Framförallt är det deras erbjudande – där man boostat svensk seger till 3.02 som lockar mest. Det gäller att kunna ladda om för Sverige, som ser förlusten mot Spanien som ett stort misslyckande. Australien möts återigen av storpublik och kommer hejas fram mot bronsmedaljen. Nedanför har vi listat ett gäng andra intressanta odds inför matchen.

  • Sverige vinner efter straffar, 12.00
  • Samantha Kerr gör mål, 2.45
  • Över 9.5 hörnor i matchen, 2.12

Sverige lär rotera lite i den startelvan som Peter Gerhardsson prioriterat tidigare under mästerskapet. Bland annat lär vi få se Jennifer Falk, målvakten som stått i skuggan av Zecira Musovics storspel och även spelare som Lina Hurtig, Madelene Janogy och så vidare. Bethard har ett mycket fint odds på att Janogy blir målskytt i matchen – 3.65!

Senaste nytt inför matchen

Mästerskapet skall avgöras. Båda landslagen vill avsluta snyggt och det kommer vara två taggade lag som ställer upp. Sverige vill ha sitt tröstpris och lär ha ställts om inför det här mötet. Australien ser sin chans att ge hemmafansen något att fira under mästerskapets näst sista dag. Storstjärnan Samantha Kerr gjorde sin första start i semifinalen och var nära på att kvittera tätt innan Englands tre-etta. Det är en spelare som Gerhardsson och Sverige måste ha koll på från start. Hon gjorde ett av turneringens snyggaste mål efter en individuell prestation senast.

Båda landslagen lär göra en och annan förändring från semifinalen. Startelvorna har sett väldigt lika ut match efter match i slutspelet och den här har man mer utrymme att ändra i.

Sveriges bronsmatch mot Australien startar 10.00 på lördag och sänds via TV6 och Viaplay!

Förväntade laguppställningar

Sverige: Musovic; Björn, Ilestedt, Eriksson, Andersson; Angeldahl, Rubensson; Rolfö, Asllani, Kaneryd; Blackstenius

Australien: Arnold; Carpenter, Hunt, Kennedy, Catley; Raso, Cooney-Cross, Gorry, Foord; Van Egmond, Kerr.