Kvartsfinalerna är spikade och ikväll kastar vi igång Handbolls-VM på riktigt. Sverige har bytt Scandinavium och Göteborg till Tele2 Arena och Stockholm inför slutspelet.

Sverige vs Egypten stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Egypten

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Egypten på livestream.

Streama Sverige-Egypten

Nu kan du titta på Sverige-Egypten helt lagligt!

Streama Sverige-Egypten

Nu kan du titta på Sverige-Egypten & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Egypten (Handboll)

Fullsatta läktare väntar när Sverige flyttar till Stockholm och Tele2 inför slutspelet. Kvartsfinalen mot Egypten spelas sist i ordningen av matcher på arenan under torsdagen. Övriga kvartsfinaler är Norge-Spanien, Danmark-Ungern och Frankrike-Tyskland. Oddsen är släppta inför kvartsfinalerna och vi ser återigen att Sverige är storfavoriter i det här Handbolls-VM. Ta en titt på oddsen och jämför spelbolagens odds för att hitta det rätta.

Unibet erbjuder ett bra, men lågt, odds på Sverige seger inför kvartsfinalen mot Egypten. Spelbolagen storsatsar på mästerskapet och har rejält med oddsmarknader inför Sverige-Egypten ikväll. Är du inte sugen på det lite låga vinnaroddset finns det spel som handikapp, över/under och målskyttspel.

Odds: Sverige-Egypten 25/1 

 • Sverige: 1.29 i odds
 • Oavgjort: 11.00 i odds
 • Egypten: 5.30 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Bettingsidorna med odds på matchen

Vi har sammanställt en lista över spelbolag som lägger ett stort krut på Handbolls-VM i år. Nedanför tar ni del av sju av dessa och det går enkelt att jämföra de olika inför att ni väljer. Ibland kan det skilja en del i odds, men också andra förutsättningar som streaming, uttag och annat. Spelbolaget Unibet är ett av spelbolagen som satsar hårt på mästerskapet och därmed har ett gäng olika marknader för odds. Jämför spelbolagen innan du lägger ett spel på Sverige-Egypten för att få det bästa möjliga värdet.

Bettingsidor med odds på Sverige-Egypten: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-Egypten hos Unibet

Vår partner Unibet erbjuder stream på Sverige-Egypten och övriga matcher i Handbolls-VM från Sverige och Polen. Här finns det inga större kostnader för dig som spelare, spelbolaget kräver endast att du har minst 1 kr på ditt spelkonto eller att du lagt ett spel senaste 24 timmarna. Med en insättning under mästerskapet får du tillgång till alla streamade matcher via Unibet. Har du inget konto hos Unibet registrerar du dig enkelt med BankID. Detta går på nolltid och du kan redan efter några minuter ta del av godiset.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolaget i fråga kräver att du har ett positivt saldo på spelkontot för att kunna streama matchen, men man tar inte betalt för själva matchen, vilket gör att den i praktiken är gratis. Pengarna du sätter in på ditt spelkonto kan du sedan använda för att öka spänningen i matchen du kollar på genom att lägga ett spel. Nedanför följer en lista över tre punkter du måste följa för att kunna streama Sverige-Egypten ikväll.

Krav för att streama Sverige-Egypten: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Unibet
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.