Upplagt för nytt drama? Sverige lottas mot Japan i kvartsfinalen av Fotbolls-VM och det är upplagt för ytterligare dramatik i det här mästerskapet. Vi har ett erbjudande tillsammans med Nya Expekt.

Jämförelse: Odds inför Sverige vs Japan

1. Sverige

3.35 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

X. Oavgjort

3.25 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

2. Japan

2.23 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inför Sverige – Japan

Sverige var rejält pressade i stunder mot USA. Försvarsspelet – och framförallt målvaktsspelet – stack ut rejält och inte helt oväntat var det Zecira Musovic som blev matchhjälte. Flera galna räddningar ledde till att svenskorna kunde hålla ut och fixa ett straffavgörande. Dramatiken var på en hel ny nivå när avgörandet tillslut fick tas fram via goal line technology. Den här gången till Sverige stora glädje. Peter Gerhardsson var smått tagen efter matchen mot världsettan. Men det gäller att ladda om ordentligt.

Japan står som motståndare i kvartsfinalen, ett lag som krossat allt i sin väg hittills och som mycket väl kan vara mer svårslagna än USA. Känslan på förhand är att vi har ett nytt dramatiskt slutspelsmöte här. Japanerna är inriktade på ett stort bollinnehav och det tror man kan passa Sverige bra. Svenskornas defensiv har varit, precis som japanernas, väldigt bra hittills.

GRATISSPEL UPP TILL 1500 KR + 200 KR I VÅR BET BUILDER PÅ SVERIGE – JAPAN!

Aktuella odds inför Sverige – Japan

Inför Sveriges kvartsfinal mot Japan har Expekt plockat fram ett riktigt fint erbjudande. Gratisspel upp till 1500 kr + 200 kr i Expekts ”Bet Builder” på matchen. In och besök Expekt – som laddat upp med väldigt fina marknader inför Sverige – Japan under fredagen. Du kan bland annat hitta spel på 1X2, över och underspel, målskyttar och mycket annat.

  • Sverige att gå vidare, 2.10
  • Stina Blackstenius att göra mål, 3.80
  • Under 2.0 mål i matchen, 2.07

Lina Hurtig avgjorde från straffpunkten senast och blev tillsammans med Zecira Musovic stor matchhjälte. Får Hurtig starta kvartsfinalen mot Japan?

Just nu spelar du Lina Hurtig som målskytt till 4.75 – och såhär sa hon efter avgörandet senast:

Den första reaktionen var att den gick in. Sen kända jag ”Shit, den kanske inte gick in”. Väntan var väldigt lång och det var väldigt oklart innan domaren sa att det blev mål.

Sverige – Japan har avspark fredagmorgon klockan 09.00. Matchen sänds i TV6 och Viaplay.

Senaste nytt inför matchen

Efter tre raka segrar och en lyckad åttondelsfinal mot USA finns det inte speciellt mycket att ändra på för Peter Gerhardsson när det kommer till laguttagning. Sverige är visserligen ett av lagen som använt flest spelare under mästerskapet, i och med att man roterade helt och hållet i den sista gruppspelsmatchen, men här lär vi få se samma startelva som mot amerikanskorna. Målvaktsvalet, som varit omtalat inför och under mästerskapet, är inte heller ett problem längre. Där har Zecira Musovic tagit taktpinnen.

Även Japan har saken klar för sig. Det här är ett landslag som presterat väldigt bra under mästerskapets gång och som bara höjt sin nivå med tiden. En motståndare som tror på sitt eget spel helt och hållet. Det kommer inte bli några överraskningar i det japanska landslagets startelva heller. Det skall dock tilläggas att Hammarby-talangen Maika Hamano gick av träningen senast. Men det skall inte vara några större problem med henne.

Hon ska undersökas, säger presschefen Masayuki Yoshikawa.

Förväntade laguppställningar

Sverige: Musovic; Björn, Ilestedt, Eriksson, Andersson; Angeldahl, Asllani, Rubensson; Rytting Kaneryd, Blackstenius, Rolfö.

Japan: Yamasita; Takahashi, Kumagai, Minami; Shimizu, Haseqawa, Nagano, Endo; Fujino, Tanaka, Miyazawa.