Gruppspelet skall avslutas under Hockey-VM när Tre Kronor möter Lettland i Tammerfors. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Sverige vs Lettland stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Lettland

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Lettland på livestream.

Streama Sverige-Lettland

Nu kan du titta på Sverige-Lettland helt lagligt!

Streama Sverige-Lettland

Nu kan du titta på Sverige-Lettland & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Lettland (Hockey)

Sverige stormar mot slutspelet efter en lysande start på det här mästerskapet. Nu är svenskarna påväg att segla upp som en av guldfavoriterna med flera NHL-stjärnor som anlänt. William Nylander är en av spelarna som säkerligen vill fortsätta sitt poänggörande i matchen mot Lettland, som spelbolagen tror Sverige vinner enkelt. Svenskarna värderas till 1.22 och det finns läge för att se till andra marknader hos Betsson.

Tror du att Sverige kör över Lettland så kan du till exempel spela Sverige -1,5 som betyder att Tre Kronor måste vinna matchen med minst två mål. Där får du ett betydligt bättre odds. Klicka dig in hos våra partners redan nu och ta del av alla enastående marknader på Ishockey-VM.

Odds: Sverige-Lettland 24/5 

 • Sverige: 1.22 i odds
 • Oavgjort: 7.00 i odds
 • Lettland: 12.50 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Bettingsidorna med odds på matchen

Vår partner Betsson är bara ett av alla spelbolag som erbjuder odds på mästerskapet. Nedanför följer en lista som är värdig att hålla koll på när du skall spela på matcherna från finska Tammerfors och Helsingfors. Några av dessa erbjuder dessutom streaming på matcherna och det enda du behöver är ett positivt saldo på ditt spelkonto.

Bettingsidor med odds på Sverige-Lettland: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-Lettland hos Betsson

Har du följt samtliga matcher med Tre Kronor under mästerskapet? Nu finns det ytterligare ett alternativ att göra det med. Betsson erbjuder en högklassig stream via spelbolagets hemsida och app. Det enda du som spelare behöver för att ta del av stream är ett positivt saldo eller att du skall ha lagt ett spel under senaste 24 timmarna.

Är du inte reggad som kund hos Betsson så blir du det snabbt via deras app/hemsida. Genom några enkla klick och steg har du löst ett konto och en insättning på nolltid genom BankID. Nu är du snart redo att ta del av streamen mellan Sverige och Lettland!

Är Betssons live stream gratis?

Tre enkla steg att lösa innan du kan ta del av Sveriges avslutande gruppspelsmatch mot Lettland i Tammerfors. När du har skapat dig ett konto hos Betsson så har du snabbt möjlighet att ta del av matcherna från Hockey-VM. Med en insättning får du tillgång till hela mästerskapet och du kan följa det spännande slutspelet direkt från deras app eller hemsida.

Lägg ett spel på den match du kollar för att öka spänningen. Sätt dig och njut av högklassig hockey!

Krav för att streama Sverige-Lettland: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.