Ishockey-VM 2022 rullar vidare och snart kan vi sammanfatta gruppspelet. Sverige öser på mot de ädlaste medaljerna. Hos vår partner kan du streama matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se resterande VM-matcher på deras Hockey-VM stream. Dessutom presenterar vi aktuella odds inför matchen som uppdateras i realtid.

Sverige vs Norge stream

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Betsson via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Norge

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Norge på livestream.

Streama Sverige-Österrike

Nu kan du titta på Sverige-Österrike helt lagligt!

Streama Sverige-Österrike

Nu kan du titta på Sverige-Österrike & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Norge (Hockey)

Storebror Sverige möter lillebror Norge i Ishockey-VM. Gruppspelet börjar arta sig och inom en snar framtid kan vi sammanfatta det första stadiet av turneringen i finska Helsingfors/Tammerfors. Oddsen säger sitt här och det är tydligt att Tre Kronor gått väldigt bra såhär långt. Svenskarna står i väldigt låga 1.15 mot Norges 16.00 hos Betsson.

För att få upp oddset på Sverige lite så hänvisar vi till övrigt utbud. Spelbolaget har ett brett utbud och bland annat finns det finare odds på minusspelen. Skippa den raka ettan och gå för andra spel på marknaden. Det kommer komma bättre lägen att spika Sverige under framtida matcher.

Odds: Sverige-Norge 22/5 

 • Sverige: 1.15 i odds
 • Oavgjort: 8.95 i odds
 • Norge: 16.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Bettingsidorna med odds på matchen

De flesta spelbolagen erbjuder ett brett utbud odds inför matchen mellan Sverige och Norge under söndagskvällen. Betsson är en nära partner till oss på Speltips.se och där kan du bland annat ta del av en streaming under mästerskapet. Flera andra spelbolag är med i matchen med breda utbud och nedanför kan du hitta en komplett lista över dessa.

Bettingsidor med odds på Sverige-Norge: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-Norge hos Betsson

Betsson är ett av spelbolagen som satsat rejält på Hockey-VM i Finland. Det är efter flera år av negativa mästerskap som finnarna får arrangera ett med fullsmockade läktare. Har du inte möjlighet att vara på plats under mästerskapet? Då finns det flera olika alternativ via tv-kanaler, men också spelbolagets streamingtjänst. Det enda Betsson kräver av dig som spelare är att du har ett positivt saldo på spelkontot. Har du lagt ett spel senaste 24 timmarna är det också en godkänd anledning till att ha tillgång till Sveriges match mot Norge via stream.

Är du inte registrerad hos Betsson så blir du det snabbt via deras app/hemsida. Använd BankID och du har möjlighet att både se och spela på matchen inom ett par sekunder.

Är Betssons live stream gratis?

Spelbolaget erbjuder en fulländad och högkvalitativ stream för alla sina spelare. Det enda du behöver för att se matcherna via deras stream är att ha ett konto, ett positivt saldo och tillgång till dator, telefon eller surfplatta. Följer du våra steg nedanför så har du snart Sverige-Norge framför ögonen. Lägg till lite spänning genom att lägga ett spel på matchen.

Krav för att streama Sverige-Norge: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Betsson
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.