Historiken är lovande när Sverige möter Spanien i semifinal under Fotbolls-VM. Passande nog har vi en kampanj inför semifinalen – där svenskorna skall förlänga segersviten.

Jämförelse: Odds inför Sverige vs Spanien

1. Sverige

3.80 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

X. Oavgjort

3.30 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

2. Spanien

2.06 i odds hos Expekt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Inför Sverige – Spanien

Den svenska segersviten fortsätter. Sverige har tagit sig till en imponerande semifinalplats efter vinster mot Sydafrika, Italien och Argentina i gruppspelet för att sedan slå ut både USA och Japan i slutspelet. Nu väntar Spanien i semifinal under tisdagsmorgonen, ett motstånd som man aldrig har förlorat mot. Senast lagen möttes var i oktober när svenskorna skulle känna på bättre motstånd inför Fotbolls-VM. Trots den obesegrade sviten mot spanjorerna är det just Spanien som är favorit inför semifinalen. Sverige får återigen slå ur underläge.

Sverige har imponerat stort och toppade det med en övertygande seger mot favorittippade Japan senast. Ett Japan som besegrade Spanien i gruppspelet med hela 4-0. Spanien går in som favoriter och vi behöver hålla koll på spelare som Bonmati och Hermoso som gjort en stor del av landslagets mål hittills. Utöver förlusten mot Japan har Spanien radat upp segrar mot Costa Rica, Zambia, Schweiz och nu senast Nederländerna.

Aktuella odds inför Sverige – Spanien

Inför semifinalen mellan Sverige och Spanien har Expekt tagit fram ett grymt erbjudande. In och besök Expekt eller tryck på länkarna i nyheten för att ta del av deras kampanj. Hos Expekt hittar du ett gäng olika marknader med högintressant värde. Bland annat finns det odds på 1X2, över/under, målskyttar och mycket mer.

  • Sverige att gå vidare, 2.55
  • Under 2,5 kort i matchen, 1.72
  • Fridolina Rolfö gör mål, 4.50

MATCHAT GRATISSPEL UPP TILL 1500 KR + 200 KR I VÅR BET BUILDER PÅ SEMIFINALEN!

Amanda Ilestedt, mittbackskuggen i Sverige, har gjort fyra mål såhär långt och leder den interna skytteligan. Att mittbacken gör mål på nytt spelar man nu till 10.00 hos Expekt. Vi hoppas att Ilestedt gör mål och bjuder på en lika härlig intervju efter semifinalen mot Spanien som hon gjorde senast.

Det känns fantastiskt bra, magi. Vi trodde på detta. Det känns jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jättebra, säger Amanda Ilestedt till SVT Sport efter segern mot Japan.

Senaste nytt inför matchen

Spanien har haft avbräck på träningarna inför semifinalen mot Sverige. Aitana Bonmati och Laia Codina var spelarna som saknades under söndagens träning. Utöver detta är det ett komplett Spanien som ställs fram i det här mötet. Stjärnorna kan ha saknats på grund av säkerhetsskäl och lär inte missa mötet med Sverige. Det svenska landslaget var träningslediga under söndagen och förbereder sig inför semifinalen under måndagen. Vi kan förvänta oss identiska startelvor.

Sveriges semifinal mot Spanien har avspark 10.00 under tisdagsmorgonen. Matchen sänds på TV6 och Viaplay.

Förväntade laguppställningar

Sverige: Musovic; Björn, Ilestedt, Eriksson, Andersson; Angeldahl, Asllani, Rubensson; Rolfö, Blackstenius, Rytting Kaneryd.

Spanien: Coll; Hernandez, Paredes, Codina, Batlle; Abelleira, Bonmati, Hermoso; Redondo, Caldentey; Gonzalez