Det blev ingen drömfinal mot Danmark för Sverige i Handbolls-VM. Förlust i semifinal betyder bronsmöte på Tele2 Arena under söndagen. Spanien står för motståndet.

Sverige vs Spanien stream

Unibet stream logo

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Spanien

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Spanien på livestream.

Streama Sverige-Spanien

Nu kan du titta på Sverige-Spanien helt lagligt!

Streama Sverige-Spanien

Nu kan du titta på Sverige-Spanien & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Spanien (Handboll)

Vi har kommit fram till den sista speldagen under Handbolls-VM 2023. Sverige misslyckades med sitt uppdrag att nå en drömfinal mot Danmark och får istället avsluta turneringen i ett bronsmöte mot Spanien. Ett mycket lyckat hemma-VM avslutas under söndagen och svenskarna går såklart för bronsmedalj. Spanien förlorade sin semifinal mot just Danmark. Det väntas vara ett välfyllt Tele2 Arena under hela söndagen.

Sverige är återigen favoriter inför ett möte i Handbolls-VM. Varje gång man gått in i matcherna som favorit har man vunnit. Endast Frankrike har besegrat Sverige såhär långt och skadan av Jim Gottfridsson, världens bästa spelare, gjorde skillnad. Hemmaseger ger två gånger pengarna inför bronsmötet. Spelbolagen har storsatsat på handbollen under den här månaden och har ett gäng spelmarknader att erbjuda.

Odds: Sverige-Spanien 29/1 

 • Sverige: 2.07 i odds
 • Oavgjort: 8.00 i odds
 • Spanien: 2.23 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Bettingsidorna med odds på matchen

Spelbolagen nedan listas med sina främsta kvaliteter. Under Handbolls-VM har samtliga lagt ett stort fokus på odds, uttag, streaming och annat. Spelbolaget Unibet har satsat hårt på årets VM genom att erbjuda många olika oddsmarknader och har även livestream på Sveriges matcher. Fler spelbolag hittar ni nedan där ni enkelt kan jämföra plus- och minus.

Bettingsidor med odds på Sverige-Spanien: 

 • Unibet. Bäst odds på Sverige.
 • Bet365. Erbjuder stream.
 • Betsson. Många spelmarknader.
 • Coolbet. Högt odds på Sverige.
 • LeoVegas. Erbjuder spelbyggaren.
 • Snabbare. Bra välkomstbonus.
 • Hajper. Snabb registrering.

Streama Sverige-Spanien hos Unibet

Våra partners är många och några av dom erbjuder stream på Sverige-Spanien i eftermiddag. Under hela mästerskapet har man kunnat jämföra spelbolagen och vad dessa erbjuder. Unibet är ett spelbolag som erbjuder stream på Sveriges bronsmatch och övriga matcher under den avslutande VM-dagen. Inga större krav ställs på dig som spelare, spelbolaget kräver endast att du har ett positivt saldo eller att du lagt ett spel senaste 24 timmarna. Det innebär att en insättning räcker för att ta del av samtliga matcher under mästerskapet.

För att streama Sveriges match mot Spanien registrerar du dig snabbt genom BankID. Sedan har du tillgång till svenskarnas VM-bronsmatch och övriga matcher.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolagen kräver att du har ett saldo på spelkontot för att kunna streama matcherna från Handbolls-VM. Man tar inte betalt för själva matchen och pengarna du sätter in på kontot kan du sedan använda för att öka spänningen genom att lägga ett spel. Spela till exempel på att Sverige vinner matchen mot Spanien så har du något att höja inställningen med. Nu hoppas vi på en medalj för svenskarna under hemma-VM.

Krav för att streama Sverige-Spanien: 

 • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
 • Ett konto hos Unibet
 • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.