Det har blivit dags för slutspel i Ishockey-VM 2024 och vi får se ett riktigt rivalmöte mellan Sverige och Finland direkt i kvartsfinalen. Följ stegen hos Speltips.se nedanför om hur du tar del av en Hockey-VM stream.

Sverige vs Finland stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Finland

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Finland på livestream.

Streama Sverige-Finland

Nu kan du titta på Sverige-Finland helt lagligt!

Streama Sverige-Finland

Nu kan du titta på Sverige-Finland & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Finland 

Oddsen inför kvartsfinalen mellan Sverige och Finland har släppts och spelbolagen håller Tre Kronor som storfavoriter även här. Intresset för Ishockey-VM har varit stort och fler och fler svenskar förväntas resa till Tjeckien för att följa slutspelet på plats. Det svenska laget får därför större stöd nu än under gruppspelet och det är ytterligare ett plus på vägen till guldet.

Det är inte helt förvånande att Sverige blir storfavoriter även mot Finland. Tre Kronor har presterat starkt under hela gruppspelet och storstjärnorna har presterat i takt och nivå med det. Under gruppspelet har det knappt varit pengarna tillbaka för Sverige-seger i vissa matcher, men ju längre in i turneringen vi kommer desto mer värde finns i segerspelet. Under kvartsfinalen ger seger för Sverige 1.49 i odds, om inte det oddset passar erbjuder Unibet massvis med andra marknader.

Odds: Sverige-Finland 23/5 

  • Sverige: 1.49 i odds
  • Oavgjort: 4.90 i odds
  • Finland: 6.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Finland hos Unibet

Unibet erbjuder en högklassig stream inför Sverige-Finland och övriga kvartsfinaler i Ishockey-VM. För att ta del av streamen behöver du ha ett konto på Unibet som är aktivt, det vill säga att du har minst 1 krona på ditt spelkonto eller att du har lagt ett spel senaste 24 timmarna. Är ditt konto tomt räcker det med endast en insättning under mästerskapet för att få tillgång till samtliga matcher.

Registrera dig med BankID, gör en insättning och ta del av Sveriges kvartsfinal under torsdagskvällen.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolaget kräver att du har ett saldo på spelkontot för att streama matcherna i Hockey-VM, men tar inte betalt för själva matchen, vilket i praktiken gör den gratis. Utnyttja din insättning för att höja spänningen i matchen du tittar på, det gör du enklast genom att lägga ett spel på matchen. Ta del av Unibets stora utbud på mästerskapet.

Krav för att streama Sverige-Finland: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Rivalmötet mellan Sverige och Finland i Hockey-VM lockar en hel del tittare. Spelbolagen erbjuder väldigt mycket olika spelmarknader och odds inför matchen, men det kan skilja en hel del från spelbolag till spelbolag. Jämför odds, streaming, uttag och mycket annat hos oss på Speltips.se. Unibet har det mesta, men nedanför listar vi ett gäng spelbolag som har odds på kvartsfinalen.

Bettingsidor med odds på Sverige-Finland: