Sverige går för sin sjätte raka seger i Ishockey-VM 2024 när Frankrike står som motståndare under måndagen. Scrolla ner och ta del av Hockey-VM stream hos oss på Speltips.se!

Sverige vs Frankrike stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Frankrike

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Frankrike på livestream.

Streama Sverige-Frankrike

Nu kan du titta på Sverige-Frankrike helt lagligt!

Streama Sverige-Frankrike

Nu kan du titta på Sverige-Frankrike & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Frankrike 

Tre Kronor går som tåget i Ishockey-VM från Tjeckien. Sex spelade matcher och sex raka vinster är facit. Under måndagseftermiddagen går man får en ny trepoängare i gruppen när ett av turneringens svagaste motstånd väntar. Spelbolagen visar klart och tydligt hur stora favoriter Sverige (1.08) är i mötet med Frankrike.

Hos Unibet erbjuds flertalet olika spelmarknader till mötet mot Frankrike. Då det knappt är någon återbetalning på svensk seger rekommenderar vi att man kikar åt andra spel som till exempel spelarpoäng, målskytt eller till och med handikapp. Ett handikapp innebära att Sverige måste vinna med ett visst antal mål och ökar därför ditt odds betydligt.

Odds: Sverige-Frankrike 20/5 

  • Sverige: 1.08 i odds
  • Oavgjort: 14.00 i odds
  • Frankrike: 26.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Frankrike hos Unibet

Unibet erbjuder stream på Sverige-Frankrike och övriga matcher i Hockey-VM 2024. Inga krav eller kostnader ställs för dig som spelare, det enda spelbolaget behöver är ett positivt och aktivt spelkonto. Det räcker med en insättning under hela mästerskapet för att ta del av samtliga matcher från VM.

För att streama Tre Kronors möte med Frankrike så registrerar du dig enkelt med BankID. Gör sedan en insättning och du har tillgång till matchen vart du än befinner dig.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolaget Unibet kräver att du som spelare har ett positivt saldo för att kunna se matchen. Det innebär att du behöver ett saldo på kontot eller att du lagt ett spel senaste 24 timmarna. Skulle du vara ny på spelsidan behövs bara en insättning, din insättning kan du sedan använda för att öka spänningen i matchen – som du gör genom att lägga ett spel som du följer.

Det kan behövas ett spel för spänningen i mötet mellan Sverige och Frankrike, då det är en stor klasskillnad mellan lagen och Tre Kronor är enorma favoriter på förhand.

Krav för att streama Sverige-Frankrike: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Odds, streaming och annat kan skilja från spelbolag till spelbolag. Unibet är ett av spelbolagen som både erbjuder ett brett sortiment av spel på Sverige-Frankrike och även har tillgång till en högklassig stream. Andra spelbolag, som till exempel Coolbet, har andra fördelar under Ishockey-VM 2024 i Tjeckien. Jämför och se vilket spelbolag som passar just dig bäst innan du spelar på mästerskapet. Nedanför listar vi ett gäng bettingsidor med odds på måndagens eftermiddagsmöte.

Bettingsidor med odds på Sverige-Frankrike: