Storfavoriten Tre Kronor har tillslut förlorat en match i Ishockey-VM 2024 och under söndagen väntar en match om bronsmedaljen. Unibet streamar matchen till en låg kostnad och ger dig möjligheten att se Sveriges avslutning på deras Hockey-VM stream.

Sverige vs Kanada stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Kanada

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Kanada på livestream.

Streama Sverige-Kanada

Nu kan du titta på Sverige-Kanada helt lagligt!

Streama Sverige-Kanada

Nu kan du titta på Sverige-Kanada & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Kanada 

Det blir ingen guldmedalj för Sam Hallams stjärnspäckade landslag under Hockey-VM i Tjeckien. Oddsen inför bronsmatchen i O2 Arena är släppta och spelbolagen laddar för en sista dag av mästerskapshockey. Det förväntas vara mycket folk i arenan och förhoppningsvis får Sverige med sig en medalj hem.

Sverige är inte helt förvånande favoriter till bronsmedaljen under söndagen. En svensk seger står i 2.38 gånger pengarna, men kan ändras tätt inpå matchstart beroende på laguppställningar och annan information som kan få oddset att röra på sig. Unibet erbjuder ett stort utbud av spelalternativ på bronsmatchen mot Kanada.

Odds: Sverige-Kanada 26/5 

  • Sverige: 2.38 i odds
  • Oavgjort: 4.20 i odds
  • Kanada: 2.60 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Kanada hos Unibet

Unibet erbjuder stream på Sverige-Kanada i Hockey-VM under söndagen. Inga större krav eller kostnader finns för dig som spelare, spelbolaget kräver endast ett positivt saldo eller att du har lagt ett spel senaste 24 timmarna. En insättning räcker för att ta del av final- och bronsmatchen.

För att streama Sverige mot Kanada i matchen om bronset registrerar du dig med BankID på nolltid. Gör sedan en insättning om du inte redan har ett konto som lever upp till tidigare nämnda krav.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolaget kräver att du har ett saldo på spelkontot för att kunna streama Sverige-Kanada, men man tar inte betalt för själva matchen. Pengarna som du sätter in kan du använda för att höja spänningen i bronsmatchen. Du kan till exempel spela ett handikappspel på Sverige, som innebär att man måste vinna med ett ex antal mål i matchen.

Krav för att streama Sverige-Kanada: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Jämför spelbolagen inför Sverige-Kanada för att veta vilken bettingsida som erbjuder det bästa oddset, har den bästa streamen eller liknande. Spelbolagen Bet365 och Coolbet erbjuder ett stort spelutbud på matchen men skiljer sig mycket i annat. Nedanför listar vi flertalet spelbolag värda att hålla koll på inför mästerskapets sista dag.

Bettingsidor med odds på Sverige-Kanada: