Tre Kronor skrivs upp som klara guldfavoriter efter tre spelade matcher. Storstjärnorna både imponerar och presterar – vilket också leder till segrar. Ishockey-VM 2024 är i full gång och under torsdagseftermiddagen väntar Kazakhstan!

Sverige vs Kazakhstan stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Kazakhstan

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Kazakhstan på livestream.

Streama Sverige-Kazakhstan

Nu kan du titta på Sverige-Kazakhstan helt lagligt!

Streama Sverige-Kazakhstan

Nu kan du titta på Sverige-Kazakhstan & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Kazakhstan 

Oddsen inför Sverige-Kazakhstan har släppts och Tre Kronor skrivs återigen upp som storfavoriter. Sam Hallam och det svenska landslaget är favoriter till att vinna hela turneringen efter en mycket lovande start. Det svenska folket som är på plats i Ostrava, Tjeckien kan få mycket att glädjas av i slutändan.

Sverige ger just nu 1.06 för seger, ett odds som knappt ger oss pengarna tillbaka. Därför finns det många andra marknader som bör gå före, titta till exempel in handikapp, över/under och målskyttspel inför mötet med Kazakhstan. Erik Karlsson gjorde ett gäng poäng i den senaste matchen och där kan det vara bra att hålla koll på värdet.

Odds: Sverige-Kazakhstan 16/5 

  • Sverige: 1.06 i odds
  • Oavgjort: 16.00 i odds
  • Kazakhstan: 30.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Kazakhstan hos Unibet

Vår partner Unibet erbjuder en högklassig stream inför Sverige-Kazakhstan. Är du på resande fot eller bara inte har tillgång till en tv under torsdagseftermiddagen är det här ett hett alternativ. Spelbolaget kräver att du har ett positivt saldo eller att du har lagt ett spel senaste 24 timmarna. En insättning = möjlighet till att se samtliga matcher från Hockey VM.

Regga dig mig BankID och gör sedan en insättning. Därefter har du tillgång till Sveriges- och samtliga matcher från Ishockey VM 2024.

Är Unibets live stream gratis?

Unibet erbjuder stream på Ishockey VM i Tjeckien. Hos spelbolaget kan du se samtliga matcher från mästerskapet och därmed även Sveriges match mot Kazakhstan under torsdagskvällen. Det enda som krävs för att slå på matchen genom spelbolaget är ett positivt saldo, vilket innebär att du har behövt göra en insättning där och då eller tidigare.

Krav för att streama Sverige-Kazakhstan: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Spelbolag till spelbolag – det skiljer en del när det kommer till utbud, streaming, uttag och annat. Samtliga har dock en sak gemensamt och det är storsatsningen på Hockey VM i Tjeckien. Spelbolaget Unibet erbjuder en högklassig stream, ett väldigt brett utbud och väldigt mycket fokus på Ishockey VM. Sedan finns det spelbolag som inte alls har möjligheten att erbjuda streaming men fortsatt kan erbjuda ett grymt utbud och breda marknader på mästerskapet. Har du koll på vilket spelbolag som erbjuder högst odds på Sverige seger till exempel?

Bettingsidor med odds på Sverige-Kazakhstan: