Streama Sverige-Lettland hos vår partner Unibet under lördagen. Matchen startar redan 12:20 så det gäller att ställa klockan för Ishockey-VM 2024. Ta del av den allra viktigaste informationen inför Tre Kronors matcher hos oss!

Sverige vs Lettland stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Lettland

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Lettland på livestream.

Streama Sverige-Lettland

Nu kan du titta på Sverige-Lettland helt lagligt!

Streama Sverige-Lettland

Nu kan du titta på Sverige-Lettland & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Lettland 

Oddsen inför Sveriges gruppspelsmatch mot Lettland har släppts och spelbolagen har återigen gjort Tre Kronor till storfavoriter. Med rätta skall sägas, eftersom man har startat turneringen otroligt starkt och ser ut att storma mot en gruppseger. Trycket i Tjeckien är stort bland supportrarna och tittar man på Sveriges matcher ser man även en och annan gul tröja på läktarna.

Inte helt förvånande så är Sverige stora favoriter att vinna matchen mot Lettland. Precis som tidigare matcher där Tre Kronor är stora favoriter rekommenderar vi att blicka mot andra spelmarknader på bland annat Unibet. Spelbolaget har storsatsat inför mästerskapet och har ett gäng högintressanta spel att ta del av. Kika till exempel in över/under i matchen, antalet poäng av en viss spelare eller något annat.

Odds: Sverige-Lettland 18/5 

  • Sverige: 1.19 i odds
  • Oavgjort: 8.00 i odds
  • Lettland: 12.50 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Lettland hos Unibet

Unibet erbjuder stream på samtliga matcher i Hockey-VM. Det krävs inga större saker för att få tillgång till matcherna från Tjeckien, spelbolaget kräver endast att du har minst 1 krona på ditt spelkonto eller att du lagt ett spel senaste 24 timmarna. Då förstår du snabbt att endast en insättning under hela mästerskapet räcker för att ta del av Sverige-Lettland och alla andra matcher.

För att streama Sverige mot Lettland registrerar du dig med BankID som går på nolltid och gör sedan en insättning. Därefter har du tillgång till matchen under lördagsförmiddagen.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolaget Unibet kräver ett positivt saldo på spelkontot för att streama lördagens match, men man tar inte betalt för själva matchen, vilket gör att den i praktiken är gratis. Använd ditt positiva saldo/alternativ din insättning på att öka spänningen i matchen genom att lägga ett spel.

Krav för att streama Sverige-Lettland: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Det skiljer sig lite i förutsättningar med odds, streaming och annat när man jämför olika spelbolag. Unibet ligger i framkant med att kunna erbjuda fina odds, goda och lätta möjligheter till streaming samt lätta uttag när du sedan vunnit ditt spel på matchen du ser på. Betsson är ett spelbolag med väldigt många spelmarknader, LeoVegas erbjuder en stark spelbyggare och Hajper har snabb registrering – detta och mycket mer kan ni ta del av via vår lista nedan. Klicka er in på spelbolaget som passar just dig som spelare bäst.

Bettingsidor med odds på Sverige-Lettland: