Ishockey-VM 2024 är igång och idag spelar Sverige sin andra gruppspelsmatch i Tjeckien. Polen står för motståndet och får ses som det lättaste motståndet i gruppspelet. Vår partner erbjuder en kostnadsfri Hockey-VM stream på matchen.

Sverige vs Polen stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Polen

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Polen på livestream.

Streama Sverige-Polen

Nu kan du titta på Sverige-Polen helt lagligt!

Streama Sverige-Polen

Nu kan du titta på Sverige-Polen & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Polen 

Sverige blir väntade storfavoriter hos spelbolagen inför mötet med Polen. Om premiären blev en svettig historia lär det här bli betydligt bekvämare för Tre Kronors spelare. Här får Sam Hallam och sin ledning chansen att vila sina bästa spelare, eller sätta ett och annat taktiskt.

Här kan vi rekommendera att kolla andra marknader eftersom det inte finns något värde i den raka segern för Sverige. Unibet erbjuder andra intressanta linor som målskyttar, över/under i en viss period med mera.

Odds: Sverige-Polen 12/5 

  • Sverige: 1.01 i odds
  • Oavgjort: – i odds
  • Polen: – i odds

Just nu erbjuds inga odds hos Unibet – i och med det gigantiska favoritskapet. Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Polen hos Unibet

Unibet ligger längst fram när det kommer till utbud på Ishockey-VM 2024 i Tjeckien. Utbudet spetsas också med den högklassiga stream som man erbjuder på samtliga matcher i turneringen. Här krävs det inga speciellt krav eller kostnader för dig som spelare, spelbolaget kräver endast att du har minst 1 krona på ditt spelkonto eller att du har lagt ett spel senaste 24 timmarna.

Det räcker därför med en enda insättning för att få tillgång till det stora utbudet. Registrera dig via BankID och gör sedan en insättning för att ha tillgång till Sverige-Polen och resterande matcher från mästerskapet.

Är Unibets live stream gratis?

Unibet kräver att du har ett saldo aktivt på ditt spelkonto för att kunna streama matchen. Det betyder att man inte tar betalt för själva matchen i sig, men att du kan utnyttja insättningen för att till exempel öka spänningen i matchen. Klicka till exempel i Över 8,5 mål i matchen och jobba in spelet med dina vänner i soffan. Sverige är storfavoriter i matchen och det raka segerspelet är inte intressant. Spelbolaget erbjuder flera andra högklassiga marknader på matchen istället.

Krav för att streama Sverige-Polen: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Betsson
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Det skiljer sig en del från spelbolag till spelbolag när det gäller utbud på Ishockey VM. Framförallt är det utbudet av odds som skiljer, men också när det kommer till streaming och annat. Spelbolaget Coolbet har till exempel ingen stream men erbjuder som många andra ett klart godkänt utbud inför och under Ishockey VM i Tjeckien. Ta en titt kring spelbolagen och välj vilket som passar just dig bäst.

Bettingsidor med odds på Sverige-Polen: