Tre Kronor väntar sitt tuffaste möte i Ishockey-VM 2024 hittills under lördagen. Hemmanationen Tjeckien ser otäckt starka ut, du streamar semifinalen av Hockey-VM hos vår partner Unibet.

Sverige vs Tjeckien stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Tjeckien

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Tjeckien på livestream.

Streama Sverige-Tjeckien

Nu kan du titta på Sverige-Tjeckien helt lagligt!

Streama Sverige-Tjeckien

Nu kan du titta på Sverige-Tjeckien & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Tjeckien 

Sverige och Tjeckien kunde med nöd och näppe ta sig vidare till semifinal i torsdags. Nu har oddsen inför semifinalen mellan Tre Kronor och hemmanationen Tjeckien släppts och spelbolagen håller lagen relativt jämna. Vi kan förvänta oss en vibrerande arena inför det här mötet fyllt av tjecker och en och annan svensk.

Sverige förblir favoriter i både matcherna och till guldet i Ishockey-VM. Inför semifinalmötet med Tjeckien får man 2.12 på den raka hemmasegern. Unibet erbjuder dock ett stort urval av spelalternativ inför matchen där du till exempel kan spela ett minusspel som innebär att Sverige behöver vinna med ett ex antal mål, i fart med detta får du ett högre odds.

Odds: Sverige-Tjeckien 25/5 

  • Sverige: 2.12 i odds
  • Oavgjort: 4.10 i odds
  • Tjeckien: 3.10 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Tjeckien hos Unibet

Unibet erbjuder stream på semifinalen mellan Sverige och Tjeckien i O2 Arena, Prag. Ishockey-VM har bjudit på flertalet underhållande matcher hittills och den här semifinalen har verkligen potential att bli den allra främsta. Streamen tar du del av utan större krav eller kostnader om du är spelare på Unibet, spelbolaget kräver endast ett positivt saldo eller att du har lagt ett spel senaste 24 timmarna.

En insättning räcker för att få tillgång till alla matcher från Hockey-VM. Har du inte ett positivt saldo och behöver göra en insättning kan du enkelt använda den på ett bra sätt. Lägg ett spel på semifinalen Sverige-Tjeckien och öka spänningen ytterligare.

Är Unibets live stream gratis?

Spelbolaget kräver att du har ett postivt saldo på spelkontot för att kunna streama Sverige-Tjeckien, men tar inte betalt för själva matchen, vilket gör att den i praktiken är gratis. Registrera dig enkelt med BankID och ta sedan del av semifinalen.

Krav för att streama Sverige-Tjeckien: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Det börjar dra ihop sig och snart skall medaljerna delas ut i VM. Spelbolagen håller fortsatt Sverige som favoriter till den ädlaste medaljen och favoritskapet i semifinalen mot Tjeckien är spikat. Spelbolagen fortsätter att maxa utbudet i Hockey-VM och vi rekommenderar att jämföra spelbolagen var för sig. Det kan skilja sig en del när det kommer till odds, streaming och mycket annat.

Bettingsidor med odds på Sverige-Tjeckien: