Tre Kronor har inlett Hockey-VM i Ostrava på ett strålande sätt. Nu väntar Tyskland under måndagskvällen och Sverige blir återigen storfavorit. Läs mer om matchen, odds och streaming nedanför.

Sverige vs Tyskland stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Tyskland

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-Tyskland på livestream.

Streama Sverige-Tyskland

Nu kan du titta på Sverige-Tyskland helt lagligt!

Streama Sverige-Tyskland

Nu kan du titta på Sverige-Tyskland & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-Tyskland 

Tre Kronor har visat att man är att räkna med under Hockey-VM 2024 i Tjeckien. Oddsen har släppts inför den tredje gruppspelsmatchen mot Tyskland och Sverige blir återigen stora favoriter till seger. Inte så konstigt med tanke på att flera av Tre Kronors uttagna stjärnor redan börjat prestera på hög nivå.

I och med att svenskarna återigen blir storfavoriter är det läge att blicka mot andra marknader inför mötet. Den raka segern ger i skrivande stund 1.30, vilket knappt är pengarna tillbaka för den som spelar den vägen. Unibet erbjuder dock ett otroligt fint utbud under mästerskapet och har ett stort urval av spelalternativ utöver 1X2-delen. Titta till exempel på handikapp-linorna där du kan spela minusspel på Sverige, vilket innebär att man måste vinna med ett visst antal mål.

Odds: Sverige-Tyskland 13/5 

  • Sverige: 1.30 i odds
  • Oavgjort: 6.75 i odds
  • Österrike: 8.00 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-Tyskland hos Unibet

Unibet erbjuder stream på Sverige-Tyskland under måndagskvällen. Det finns inga större kostnader eller krav för dig som spelare, det enda spelbolaget kräver är att du har minst 1 krona på ditt spelkonto eller att du har lagt ett spel senaste 24 timmarna. Det innebär att det räcker med en insättning under hela mästerskapet för att få tillgång till Sveriges- och alla andra matcher i Hockey-VM.

För att streama Sverige mot Tyskland så registrerar du dig enkelt med BankID och gör sedan en insättning – om du inte redan har ett konto med ett positivt saldo på. Därefter är det bara att trycka på playknappen och börja titta.

Är Unibets live stream gratis?

Ett saldo på spelkontot räcker för att du skall kunna streama Tre Kronor mot Tyskland under måndagskvällen, därmed tar spelbolaget inte betalt för själva matchen, vilket gör att den i praktiken är gratis. Utnyttja ditt saldo till att öka spänningen i matchen du tittar på – det gör man enklast genom att spela ett spel. Sverige erbjuder ingen superstor återbetalning på seger, men Unibet har flertalet heta marknader att ta en titt på.

Krav för att streama Sverige-Tyskland: 

  • Minst 1 kr på kontot (eller lagt spel)
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Unibet och flera andra spelbolag erbjuder ett maxat utbud på Hockey-VM från Tjeckien. Det skiljer sig lite mellan spelbolag och spelbolag när det kommer till utbud, odds, streaming och annat men en sak som samtliga har gemensamt är den stora satsningen på mästerskapet. Spelbolaget Betsson till exempel har satsat stenhårt på årets VM genom att erbjuda ett stort utbud med många olika marknader. Sedan finns det ett spelbolag som Bet365 som precis som Unibet erbjuder en högklassig stream.

Bettingsidor med odds på Sverige-Tyskland: