Premiärdagen för Ishockey-VM 2024 är här. Nu inleds årets mästerskap i tjeckiska Prag och Ostrava, där Tre Kronor under fredagen inleder sitt äventyr mot en annan förhandsfavorit i turneringen.

Sverige vs USA stream

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Verifiera dig med BankID

Besök Unibet via den gröna knappen & logga in med BankID

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-USA

Sätt in 100 kr

Sätt in 100 kr med Swish för att aktivera Sverige-USA på livestream.

Streama Sverige-USA

Nu kan du titta på Sverige-USA helt lagligt!

Streama Sverige-USA

Nu kan du titta på Sverige-USA & resterande VM-matcher helt lagligt. Du hittar matchen i oddsmenyn.

Odds inför Sverige-USA 

Oddsen inför Sverige-USA har släppts och spelbolagen rapporterar att intresset för årets Ishockey-VM i Tjeckien är stort. Det här är den stora höjdpunkten under premiärdagen då både Tre Kronor och USA har fått med flertalet högklassiga NHL-spelare. Matchen spelas i Ostravar Arena, i just Ostrava, där Sverige spelar samtliga gruppspelsmatcher.

Unibet slänger fram jämna odds inför matchen. En svensk seger står i skrivande stund i 2.48 och det är på förhand svårt att skilja lagen åt för en neutral spelare. Spelbolaget erbjuder dock en drös med andra marknader att kolla in, som över/under ett visst antal mål, vilken spelare som gör mål i matchen och väldigt mycket annat.

Odds: Sverige-USA 10/5 

  • Sverige: 2.48 i odds
  • Oavgjort: 4.20 i odds
  • USA: 2.50 i odds

Oddsen kan dock komma att förändras fram tills matchstart beroende på skador och andra förutsättningar.

Streama Sverige-USA hos Unibet

Unibet erbjuder stream på Sverige-USA och alla andra matcher i Ishockey-VM 2024. Här krävs det inga överdrivna krav eller kostnader för dig som spelare, spelbolagen kräver ett aktivt spelkonto – som till exempel 1 kr på ditt spelkonto. Med det sagt räcker det att du gör en enda insättning under hela mästerskapet för att få tillgång till samtliga matcher i Hockey-VM.

Registrera dig med BankID och gör sedan en insättning. Sedan har du tillgång till matchen och kan börja titta direkt på datorn, mobilen eller surfplattan vart du än befinner dig.

Är Unibets live stream gratis?

Unibet kräver att du har ett saldo på spelkontot för att kunna streama matchen och tar därmed inte betalt för själva matchen. Utnyttja din insättning genom att öka spänningen, det gör du till exempel genom att lägga din insättning på seger för Tre Kronor.

Krav för att streama Sverige-USA: 

  • Minst 1 kr på kontot eller ett lagt spel senaste 24 timmarna
  • Ett konto hos Unibet
  • Tillgång till dator, telefon eller surfplatta.

Bettingsidorna med odds på matchen

Spelbolagen skiljer sig åt i mycket och Unibet har till exempel inte samma utbud som Bet365, Betsson eller Coolbet. De flesta spelbolagen satsar väldigt hårt när det kommer till mästerskap i Ishockey och i år är inget undantag. Vissa erbjuder inte stream till exempel och lockar därför inte lika mycket som till exempel Unibet. Det skall dock tilläggas att många spelbolag har ett väldigt bra utbud under VM i Tjeckien.

Bettingsidor med odds på Sverige-USA: