Speltips Facebook Tävlingsregler

1. För att delta i tävlingen organiserad av Speltips.se (vi, oss, vår), måste du vara medlem i Facebook-gruppen “Speltips – Svensk community med bettingtips” (“Facebook grupp”, “Gruppen”).
2. Deltagande måste vara över 18 år.
3. Deltagande måste vara bosatta i Sverige.

Hur man deltar

1. Att delta i tävlingen är helt kostnadsfritt.
2. Endast ett Facebook-konto per person kan användas för att posta gissningar.
3. Varje person kan endast delta en gång per tävling.
4. Du behöver gissa ett resultat i den utvalda matchen för att delta. Gissningen ska var gjorda enligt tävlingsreglerna i relevant inlägg i Gruppen.
5. Du kan redigera din gissning före att tävlingen stängts, vilket framgår i relevant inlägg i Facebook-gruppen. Det är inte möjligt att redigera gissningar efter att tävlingen stängt.
6. Oklara eller felaktiga gissningar kommer inte tas med i beräkningarna (t.ex. Om du skriver “1-2 eller nej, jag tror 2-2)
7. Om en match skulle bli inställd, tävlingen relaterad till matchen kommer bli inställd.
8. Vinnaren får priset enligt kriterierna nedan.
9. Deltagarna kommer bli lottade enligt följande regler:
– Deltagare som ensam gissat rätt kommer att få priset;
– Om två eller fler deltagare har gissat rätt, kommer vinnaren att bli framlottad av teamet på speltips.se.
11. Vinnaren kommer att få en notifikation i kommentarsfältet i relevant inlägg.

Priser

1. Vinnaren kommer ta emot ett monetärt pris, presentkort eller produkt. Priset och beloppet framgår i respektive Grupp post.
2. Admin av Facebook-gruppen kommer kontakta vinnare genom att privat meddelande för att arrangera utbetalningen.
3. Speltips.se kommer betala ut priserna inom max 30 dagar efter att vinnaren kontaktats.
4. Endast personer över 18 år kan delta i tävlingen och Speltips.se reserverar sig rätten att fråga vinnaren om ID för bevis av ålder.
5. För att ta emot priser behöver vinnaren ladda ner Swish appen och ha ett aktivt bankkonto som erbjuder Swish-överföringar.
6. Ta reda på hur du använder Swish genom denna länk.
7. Se alla banker som erbjuder Swish HÄR.
8. Priset är beskattningsbart i Sverige. Det är vinnarens eget ansvar att rapportera vinstens summa till Skatteverket i det egna landet. 

Personlig information

1. En vinnande användare kommer få frågan om att dela hans/hennes mobilnummer för att kunna ta emot priset genom Swish. Vi kommer spara informationen på ett säkert sätt så länge som krävs för att genomföra betalningen. Se våran privat policy för att lära mer om dina privata rättigheter.

Överträdelser mot regler

Allmän klausul

1. Om en deltagare bryter mot tävlingsreglerna kommer han/hon att straffas efter ett gottfinnande.
2. Straff inkluderar borttagning av gissningar, diskvalificering från tävlingen, varningar, tillfälliga blockeringar för gissningar och under speciella tillfälligheter blockering från Gruppen.
3. Omfattningen av ett straff bestäms på överträdelsens storlek och om deltagaren gjort återupprepade regelbrott. Varje fall bedöms inviduellt av och beslut tagna av Speltips.se slutgiltiga och bör respekteras.

Särskilda överträdelser

1. Om en deltagare använder flera Facebook-konton för att posta gissningar eller annan typ av suspekt aktivitet som skapar orättvisa kommer deltagaren att bli diskvalificerad.
2. Om en misstänkt aktivitet av överträdelser mot regler händer mer än en gång, reserverar vi oss rätten att blockera tillgången till Gruppen för en fuskande användare.
3. Om misstänkt aktivitet eller överträdelser mot regler sker av vinnaren som nyligen annonserats kommer vinnaren att stängas av och priset kommer delas ut till nästa person i topplistan för den specifika tävlingen.

Överklagande

1. Eventuella problem eller tvivel som inte har några tydliga riktlinjer i reglerna ovan kommer att behandlas av teamet på Speltips.se. Om du vill bestrida något av våra beslut kan du göra det genom att skicka ett mejl till [email protected].
2. Eventuella juridiska tvister som kan vara föremål för svensk lag kommer att lösas i Stockholms Tingsrätt.

Slutkommentarer

1. Vi reserverar oss rätten att göra ändringar av reglerna för tävlingen efter eget gottfinnande, och vill meddela användarna vid väsentliga ändringar genom ett inlägg i Facebook-gruppen.

simon p

Administratör

Simon har varit med i Speltips-gänget sedan sajtens början och har ett helhetsansvar över allt innehåll. Även om han inte själv skriver Speltips särskilt ofta har han ett stort intresse för sport och betting och kan besvara de flesta frågor. Han har även ansvar över vårat Facebook Community där kampanjer släpps dagligen.