Champions League fortsätter under onsdagen när det är dags för Borussia Dortmund att ta sig an Paris Saint-Germain i den andra semifinalen. Höjdpunkten följs sedan åt av fotboll från England, Belgien, Brasilien, Mexiko och Costa Rica. Mycket nöje!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Dortmund – PSG | Speltips: 1×2

Kvällens höjdpunkt hittas i Tyskland där Dortmund drabbar samman med PSG i Champions League-semifinalen. Dessa herrskapen möttes även i gruppspelet där fransmännen var det klart bättre laget över två fighter. Sedan dess har Dortmund tagit kliv i rätt riktning, men trots fördelen av hemmaplan är det aldrig enkelt att ställas mot PSG. Mbappé gavs sparsamt med speltid i helgen och är onekligen en spelare som kan åstadkomma väldigt mycket av väldigt lite på egen hand. Dortmund kommer att bli framburna av sin högljudda publik, men de får samtidigt anfalla med handbromsen i för att inte riskera att bli straffade via omställningar. “Gubben” (etta-tvåa) lockar även om alla tecken smakar bäst.

Match 2: Liverpool – Chelsea | Speltips: 2

Viktiga poäng står på spel för Chelsea som hoppas lägga beslag på ligatiteln i Women’s Super League. De blåklädda har ett par hängmatcher tillgodo på nuvarande ligaledarna Manchester City, men samtliga måste sluta med vinst – gärna med stor marginal – för att hålla City bakom sig på sluttampen. Storstjärnan Kerr saknas men när bland andra Bright och Björn är tillbaka från skador ges defensiven en boost. Liverpool är inga duvungar i sammanhanget, men här får värdinnorna bland annat klara sig utan nyttige van de Sanden. Då blir Chelsea en övermäktig opponent. Banktvåa.

Match 3: Lommel – Zulte Waregem | Speltips: 1X

Playoff mot Jupiler League där Lommel och Zulte Waregem delade på äran (1-1) i den första fighten. Lommel var det spelförande laget senast det begav sig och när värdarna drar nytta av hemmaplan har vi väldigt svårt att köpa det faktum att tipparna går hårt åt tvåan. Lommel ska kunna koppla ett grepp om detta även på hemmaplan och när allt spelvärde uppdagas till vänster är det verkligen dags att dra öronen åt sig. Ettan är en häftig chansspik för den vågade. 1X räcker på större system. Avslag på tvåan.

Match 4: Brusque – Goianiense | Speltips: x2

På flera håll blir spelvärdet ytterst påtagligt på kupongen. Mötet mellan Brusque och Goianiense är definitivt ett sådant då de sistnämnda för närvarande handlas till runt 15 procent. Oddsmarknaden indikerar drygt 45 procents vinstchans, men man ska ha med sig att procenten lär ordnas upp närmare spelstopp. Goianiense gör det sådär i Série A där vinsterna lyst med sin frånvaro medan Brusque bland annat betvingat Limassol i Série B. Det brukar skrälla till i detta stadie av Copa do Brasil och vi gör gärna plats för krysset på större bongar. Mer än X2 behövs inte.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Internacional – Juventude | Speltips: 1x

Bortsett från förlusten mot Paranaense har Internacional fått en godkänd start på säsongen. Jättarna från Porto Alegre har också inlett gruppspelet i Copa Sudamericana på stabilt vis och något annat än en relativt behaglig seger i cupen mot Juventude finns inte på de rödkläddas himmel. Det tuffa matchandet kan dock innebära att värdföreningen roterar varpå Juventude inte ska räknas bort helt och hållet. Ettan lär sticka iväg och då är krysset ett vettigt komplement åt densamma.

Match 6: Fortaleza – Vasco da Gama | Speltips: 1X2

Kupongens förmodligen bästa skrälldrag tornar upp i Copa do Brasil där Fortaleza ska mäta svärd med Vasco da Gama. De förstnämnda har inlett Série A starkt och triumferade dessutom i inledningen av gruppspelet i Copa Sudamericana. Det får det svenska folket att gå man ur huse på ettan. Vasco da Gama värderas som ett lag från lägre divisioner i denna cupmatch vilket givetvis är helt uppåt väggarna. Gästerna är kapabla att hålla jämna steg med Fortaleza som är en favorit i stor fara. Täck upp och jobba in spelvärda X2.

Match 7: Monterrey – Columbus | Speltips: 1

Returdags i CONCACAF Champions Cup där det sista finallaget ska koras. Monterrey fick på näbben av Columbus Crew i Ohio, men sett till matchbilden var 1-2 i nacken ett missvisande resultat. Mexikanerna var spelmässigt väl så bra som amerikanerna och hemma i Mexiko tror vi att Sergio Canales och company kan kräma fram minst förlängning av returen. Så länge gästernas Hernández hålls i schack är mycket vunnet. Ettan blir kupongens mest spelvärda spik. Monterrey vinner!

Match 8: Sporting FC – LD Alajuelense LOTTAS

Mötet i den costaricanska ligan mellan Sporting FC och LD Alajuelense kommer dessvärre att lottas. Fördelningen lyder enligt 20-24-56 och som vanligt när lottning avgör gäller det att följa spelvärdet under lupp. För närvarande streckas tvåan runt 65 procent och är således ett tecken som måste garderas. Kanske rentav avslås.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 19:59

KUPONGENS SÄKRA: Chelsea

Chelsea har ligatiteln i egna händer och kommer inte att släppa greppet om den mot Liverpool. Värdinnorna står utan chans när Hayes gäng sätter fart.

CHANSNINGEN: Vasco da Gama

Vasco da Gama har inlett ligaspelet svagt, men i denna enskilda cupmatch ska de anrika gästerna inte räknas bort. Fortaleza övervärderas och garderas illa kvickt.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se