Europa League och Europa Conference League står för det mesta av underhållningen på torsdagens Topptips. Roma mot Milan och Atalanta mot Liverpool är bara några av höjdpunkterna. National League och Série A tar oss sedan i mål. Häng med!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Roma – Milan | Speltips: 2

Roma drog den längsta stickan i Milano när de besegrade Milan med 1-0 för en vecka sedan. Daniele De Rossis manskap skötte sin defensiv med bravur men det blir inte enkelt att behålla ledningen trots hemmaplansfördel i Rom. Milan är på jakt efter revansch och med spelare som Leao, Giroud och Pulisic kan Roma få mycket att stå i denna torsdag. Rossoneri var det bättre laget för en vecka sedan och vi tycker att tvåan sticker ut som en häftig chansspik till fin procent.

Match 2: Atalanta – Liverpool | Speltips: 2

Liverpool fick 0-3 i nacken i den första kvartsfinalen och har således ett berg att bestiga i Bergamo. Atalantas höga presspel fick ordentligt bett på Klopps gäng som inte hittade något motgift. Det gjorde de inte heller mot Crystal Palace, men det ska sägas att Liverpool bränt ofantligt många högkaratiga lägen i dessa matcher. Kan Salah och company skruva skärpan på Gewiss Stadium är väldigt mycket vunnet. Atalanta är inga duvungar men när förutsättningarna är som de är är det svårt att blicka bort från tvåan. Liverpool singlas.

Match 3: West Ham – Bayer Leverkusen | Speltips: 1X2

Bayer Leverkusen körde över West Ham för en vecka sedan där 2-0 var siffror i underkant. Sedan dess har Alonsos gäng hunnit med att säkra ligatiteln och denna torsdag är det dags för retur mot engelsmännen. Truppläget är bra för tyskarna medan West Ham saknar Emerson, Paquetá och möjligen även Bowen. Trots det vill vi inte skriva av 1X. Leverkusen har 2-0 att gå på och risken för en motreaktion efter den säkrade ligatiteln går inte att utesluta. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.

Match 4: Marseille – Benfica | Speltips: 12

Marseille ser inte alls ut som för ett par veckor sedan. Fransmännen har gått på pumpen i fem raka tävlingsmatcher, däribland 1-2 mot Benfica i den första kvartsfinalen i Europa League. Under torsdagen är det således upp till bevis för Aubameyang och company. Benfica åker till mäktiga Velodrome för att försvara sin ledning, men det är inte i matchbilder likt denna som portugiserna trivs som allra bäst. Vi gillar ettan och är beredda att låta den agera utgång. Tvåan sällskapar på större bongar.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Fenerbahce – Olympiakos | Speltips: 1X2

Trots att Fenerbahce var det bättre laget i Pireus fick turkarna resa hem med 2-3 i brakan. Olympiakos visade mördande effektivitet i den första halvleken där grekerna ledde med 3-0, men kollapsen i den andra akten bådar inte gott inför returen. Fred saknas dock för Fenerbahce och till över 70 procent är vi inte intresserade av att låta ettan agera solo. Olympiakos kan dra nytta av den förmodade matchbilden och står inte utan chans över 90 minuter. Alla tecken åker med när ettan drar iväg för högt.

Match 6: PAOK – Club Brugge | Speltips: 12

PAOK åkte för en vecka sedan till Belgien för att riskminimera mot Club Brugge. Uppgiften genomfördes på godkänt vis även om belgarna vann matchen med 1-0. Här ska man dock ha med sig att gästerna dras med hela tre avstängningar. Igor Thiago är en av dessa och utan anfallaren behöver Skov Olsen med flera kliva fram. PAOK är erkänt svårspelade hemma i Thessaloniki och i kraft av hemmaplan får värdarna utgångstipset. Tvåan följer med på större systembyggen.

Match 7: Halifax – Oldham | Speltips: 1X2

Viktiga poäng står på spel i National League där Halifax för närvarande har en playoff-plats i egna händer. Sköter de hemmahörande sina kort rätt blir det kval mot League Two, men det ska sägas att flera lag jagar bakom. Däribland Oldham som möter upp denna torsdag. Gästerna är piskade till tre poäng om de ska hålla drömmen om playoff vid liv och när spelvärdet faller till höger ska X2 inte räknas bort från ekvationen. Först på större system vänder vi oss mot samtliga tecken.

Match 8: Botafogo – Goianiense | Speltips: 1X

Botafogo missade ligatiteln i fjolårets upplaga av det brasilianska finrummet, Brasileiro Série A. Detta trots att de svartvita hade en övertygande ledning med mer än halva säsongen avverkad. Nya tag ska tas i år med Artur Jorge vid rodret och trots premiärförlusten mot Cruzeiro tror vi att värdarna studsar tillbaka. Goianiense gick också bet i sin premiär och det mesta talar för att nykomlingarna kommer att få det tufft på den översta hyllan. Ettan är en duglig spik. Om råd 1X.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Liverpool

Liverpool behöver ösa på i Bergamo där Atalanta har råd att förlora med ett par bollar men ändå gå vidare. Då är tvåan en solid spik.

CHANSNINGEN: West Ham

West Ham har problem inför returen mot Leverkusen, men det rättfärdigar inte att tvåan sticker iväg alldeles för långt. Spelvärda 1X måste finnas med.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se