Tisdagens Topptips innehåller tre fighter som även fanns med på måndagens Topptips. Via damernas Champions League och League Two fortsätter äventyret i National League och skotska League One innan sydamerikansk fotboll tar oss i mål. Let’s go!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Ajax – Chelsea | Speltips: 1X2

Tisdagens matcher inleds med damernas Champions League som har nått fram till kvartsfinaler. Ajax imponerade stort i gruppspelet där nederländskorna bland annat höll lag som Bayern München och Roma bakom sig. Damfotbollen blomstrar i tulpanriket och när Lyon ser ut som en pålitlig spik mot Benfica vill vi gardera Chelsea i Amsterdam. De blåklädda brittiskorna är erkänt starka och en kandidat att gå hela vägen, men utan Kerr fattas spets i offensiven. Alla tecken och skrälljobb är korrekt rek.

Match 2: Benfica – Lyon | Speltips: 2

Lyon vann som väntat Grupp B med sina 14 poäng och totalt 25-5(!) i målskillnad. Fransyskorna går fram som en ångvält i hemlandet och även om bortaplan ska lyftas fram som ett möjligt aber mot Benfica ska det också föras till protokollet att det råder klasskillnad mellan dessa lag. Benfica krigade med Frankfurt om andraplatsen i Grupp A där även FC Rosengård återfanns. Värdinnorna skötte sig bra men mot en av turneringens stora favoriter står de rödvita utan chans. Tvåan är gjuten i Portugal.

Match 3: Bradford – Notts County | Speltips: 12

Vidare till League Two där vi ska syna en fight som på förhand inte lovar särskilt mycket då båda lagen befinner sig i ingenmansland. Notts County har haft en tuff tid sedan Luke Williams försvann till Swansea, men någon risk för degradering behöver gästerna inte oroa sig för. De orangesvarta är ett spännande drag mot Bradford som inte trivs särskilt väl i spelförande kostym. Värdarna har 1-7 i brakan på sina två senaste och är ingen favorit att hålla i handen denna afton. “Gubben” (etta-tvåa) blir valet.

Match 4: Barnet – Eastleigh | Speltips: 1X2

Bakom omöjliga Chesterfield är det så här långt Barnet som gått bäst i National League. The Bees hoppas gå upp i League Two den långa vägen via playoff, men tisdagens möte med Eastleigh tror vi inte blir så enkelt som tipparna tycks tro. Gästerna har bara tre poäng ned till nedflyttningsstrecket och kommer inte att vika ned sig utan en tuff kamp. Barnet har agerat darrigt mot slutet och är ingen favorit att hålla i handen till överdriven procent. Alla tecken och skrälljobb föredras.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Kelty Hearts – Alloa | Speltips: 2

Sett till form är Kelty Hearts det sämsta laget i skotska League One just nu. Fem raka förluster med totalt 2-14 vittnar om detta och värdföreningen kan som en frukt av detta glömma allt vad playoff mot Championship heter. Alloa Athletic ser däremot ut att gå i motsatt riktning. Gästerna gör det bra efter sina förutsättningar och för bara lite mer än vecka sedan besegrades just Kelty Hearts med 3-0 på hemmaplan. Även om främmande gräs blir en annan uppgift drar Alloa återigen det längsta strået. Tvåan singlas till bra procent.

Match 6: Argentinos Juniors – Rosario | Speltips: 1X2

Trots tappet av jättetalangen Federico Redondo har Argentinos Juniors fortsatt att se bra ut i Copa de la Liga Profesional. Häromdagen avancerade värdarna också i den inhemska cupen, men insatsen var ingenting att hänga i granen. Kommer Redondos gamla kamrater inte upp i högre nivå denna afton kan Rosario Central mycket väl störa. Gästerna gick hela vägen i denna turnering i fjol och har efter en svag start steppat upp prestationsnivån med flera hack. 1X bör räcka för grön bock. Den försiktiga garderar hela vägen.

Match 7: Cumbuyá – Mushuc Runa | Speltips: X2

Två bottenlag från fjolårets upplaga av det ecuadorianska finrummet, Liga Pro, drabbar under tisdagen samman i Cumbayá. Cumbuyá vann bara en av sina 15 avslutandematcher i fjol och även om den här säsongen startats på ett bättre sätt ska det sägas att Mushuc Runa i grund och botten håller högre nivå. De tillresta har skrapat ihop sju poäng på sina tre senaste och tar minst en pinne till så länge onsdagens insats är på ansenlig nivå. Tvåa eller X2. Mer än så behövs inte.

Match 8: Orense – Imbabura | Speltips: 1X

Efter 0-2 i nacken mot Aucas har Orense åtminstone fått ordning på sitt försvarsspel i den ecuadorianska högstaligan. Delad pott mot både Cuenca (1-1) och Barcelona (0-0) vittnar om detta och fortsätter värdföreningen på inslagen väg tror vi även att natten mot onsdagens drabbning med Imbabura slutar med minst en pinne. Gästerna gick på pumpen med 0-3 senast mot Mushuc Runa och har inte mycket att säga till om här heller. Ettan är en möjlig spik. Krysset åker med som extra säkerhet.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 18:44

KUPONGENS SÄKRA: Lyon

Klasskillnaden är stor i Lissabon där Benfica slår ur massivt underläge mot Lyon. Fransyskorna kan gå hela vägen medan Benficas äventyr tar slut i kvartsfinalen. Given tvåa.

CHANSNINGEN: Ajax

Ajax imponerade stort i gruppspelet och ska inte skojas bort mot ett skadeskjutet Chelsea. Framför allt inte på hemmaplan. Alla tecken ska med.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se