På onsdag kliver Häcken ut i damernas Champions League-slutspel. PSG är på pappret en riktigt tuff motståndare, men inte på något sätt en omöjlig sådan. Däremot förväntas det bli one way traffic i norska Bergen där Brann får besök av Barcelona. Ligalunk från England och Sydamerika samt en europeisk landskamp tar oss sedermera i mål. Notera att kupongen löper över två dagar. Mott full pott!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Häcken – PSG | Speltips: 1X2

På onsdag kliver Häcken ut i damernas Champions League-slutspel. PSG är på pappret en riktigt tuff motståndare, men inte på något sätt en omöjlig sådan. Däremot förväntas det bli one way traffic i norska Bergen där Brann får besök av Barcelona. Ligalunk från England och Sydamerika samt en europeisk landskamp tar oss sedermera i mål. Notera att kupongen löper över två dagar. Mott full pott!

Match 2: Brann – Barcelona | Speltips: 2

“Kupongens säkra“ hittas i Bergen. Barcelona står i skrivande stund under 1,05 på oddset vilket säger det mesta. Den spanska damfotbollen har tagit enorma kliv de senaste åren och Barca slaktar så gott som allt motstånd i samtliga tävlingar. Passningsspelet och tekniken är på en annan nivå och med spelare som Rolfö, Bonmati, Paralluelo, Bronze och Putellas finns det klass så det räcker och blir över. Brann gjorde ett förhållandevis starkt gruppspel men mot den här typen av motstånd har inte norskorna en sportmössa. Odiskutabel tvåa.

Match 3: Halifax – Chesterfield | Speltips: 1X2

I National League har Will Grigg varit on fire. Nordirländaren har noterats för 24 mål för sitt Chesterfield som kommer att spela League Two-fotboll kommande säsong. Faktum är att The Spireites redan kan vara klara för uppflyttning när den här matchen spelas, beroende på hur det går för Barnet under tisdagskvällen. Motivationen kan således vara ett stort frågetecken hos gästerna. Playoff-jagande Halifax har vunnit sex av sina sju senaste matcherna och här skulle det inte förvåna nämnvärt ifall seriesuveränen tappar poäng. Alla tecken.

Match 4: San Lorenzo – Godoy Cruz | Speltips: 1X

Godoy Cruz brakade ur kvalet till Copa Libertadores men i ligaspelet har Mendoza-klubben gått som tåget. Besökarna toppar Grupp B med 23 poäng efter tio omgångar. Mot publikgänget San Lorenzo i Buenos Aires är det dock ingen vild gissning att Godoy Cruz får det hett om öronen. San Lorenzo är alltid extremt tunga att ställas mot på Estadio Pedro Bidegain och faktum är att Godoy Cruz torskat fyra raka matcher på den här arenan. Är det något tecken som ska slopas så är det tvåan.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Belgrano – Lanús | Speltips: 1X

Efter en ganska knackig inledning har Belgrano växt fram till ett svårslaget gäng. Det är endast Boca Juniors som lyckats besegra Córdoba-laget i de sex senaste omgångarna. De ljusblå har varit vassa framåt och hemma på Estadio Julio César är värdarna obesegrade i de tre senaste matcherna. Lanús har poängmässigt gått bättre och gästerna ska också hållas högre i grunden. Skadan på anfallsstjärnan Leandro Nicolás Díaz är dock ett aber och borta mot Belgrano har inte Lanús vunnit på över tio år. 1X torde räcka.

Match 6: Aucas – El Nacional | Speltips: 1X2

Aucas inledde vårsäsongen med att åka ur kvalet till Copa Libertadores mot paraguayanskt motstånd, vilket var en ganska grov missräkning. Ligaspelet har däremot värdarna öppnat galant med tre raka vinster. Huvudstadskonkurrenten El Nacional förlorade bara två ligamatcher under höstsäsongen, men det så kallade militärgänget har tappat en hel del slagstyrka sedan dess och fått en mardrömslik start på våren. Mot rivalen Aucas har dock El Nacional tre raka matcher utan förlust och här ser ettan ut att bli alldeles för högt streckad för att spika. Måla tvärs över och håll tummarna för en skräll!

Match 7: Cuenca – Macará | Speltips: 1X

Att inte Cuenca fått med sig någon seger efter tre omgångar är ett smärre mirakel. Prestationerna har varit habila och i krysset senast mot U. Católica hade Cuenca en 3-0-ledning när blott 30 minuter återstod. En reaktion ligger bakom hörnet och känslan är att det mycket väl kan lossna mot nykomlingen Macará. Hemma i Ambato har gästerna sprattlat till under inledningen, men i bortamötet mot LDU Quito blev det torsk och även här spelar Macará andrafiol. Ettan är en potentiell singel upp till 50-strecket.

Match 8: Georgien – Luxemburg | Speltips: 1

Något EM blir det inte för Sverige men både Georgien och Luxemburg har fortfarande chansen att nå mästerskapet. Vinnaren här ställs antingen mot Grekland eller Kazakstan i playoff-finalen. Georgierna har ett par lysande år bakom sig och på hemmaplan har värdnationen bara förlorat en landskamp (mot Spanien) sedan 2021. Att magikern Kvaratskhelia är avstängd är ett aber. Luxemburg ser ändå inte riktigt lika spetsiga ut, framförallt inte då Sinani saknas. Således får Georgien ses som rättmätiga favoriter hemma i Tbilisi. Ettan spikas.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 18:44

KUPONGENS SÄKRA: Barcelona

Tillställningen i Bergen kan bara sluta på ett sätt. Nivåskillnaden mellan Brann och Barcelona är astronomisk. Slösa inga garderingar!

CHANSNINGEN: El Nacional

I Quito-derbyt ser Aucas ut att bli lite väl stora favoriter. El Nacional har förvisso inlett svagt, men mot Aucas har de tre raka matcher utan förlust. Vamos La Maquina Gris!

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se