Champions League, brittisk ligafotboll samt 250 000 kronor i extrapengar. Det är sannerligen ingen dålig Topptips-bong vi ska sätta tänderna i. Liverpool – Real Madrid är givetvis körsbäret på tårtan. En välbyggd analys står till eder tjänst. Nu går vi för åtta gröna bockar med tillhörande god utdelning!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Liverpool – Real Madrid | Speltips: 1×2

Två Champions League-åttondelar inleder. Liverpool traskar ut med gott gry i gruppen efter ett par riktigt fina insatser på engelsk mark. 2-0-segern borta mot Newcastle häromsistens var ett styrkebesked som Klopp och gänget behövde. Nu är det gigantiskt besök på Anfield som gäller. Real Madrid kommer till stan och det är ett gäng maränger med påfylld klass som gästar. Benzema missade spanjorernas senaste strid men finns åter i truppen. Real kommer såklart inte vika ner sig en tum här i ett på förhand mycket svårtippat möte. Alla tecken välkomnas tidigt.

Match 2: Eintracht Frankfurt – Napoli | Speltips: 1X2

Tung och spännande vecka ligger framför Frankfurt. Först Napoli hemma under tisdagen och på lördag är det ett brännhett Bundesliga-möte som gäller då Eintracht ska gästa Leipzig. Oliver Glasners mannar är i gott slag. Randal Kolo Muani är i utomjordisk form framåt och målar i mer eller mindre varje match för stunden. En spelare som Napoli måste se upp med. Gästerna har visat otrolig klass hela säsongen. Osimhen styr i italienarnas front och i backlinjen finns enorm stadga i bland annat Rrahmani och Kim. Liten fördel himmelsblått men då streckfördelningen troligen tippar en aningen för hårt åt höger väljer vi tidigt att gardera.

Match 3: Blackburn – Blackpool | Speltips: X2

Ian Poveda blev stor hjälte för Blackpool senast det begav sig. 23-åringen löste The Seasiders mål mot Stoke och 1-0-struten blev matchens enda. Därmed bröt gästerna en 14 matcher lång segerlös svit i ligan. Besökarna är fortsatt utsatta i botten men hopp om en skräll på Ewood Park finns. Blackburn gjorde visserligen en av sina bättre spelmässiga insatser på väldigt länge då Swansea besegrades hemmavid i helgen (1-0). Ayalas segermål kom sent och de blåvita befinner sig fortsatt något oväntat som en av utmanarna om topp 6 trots att spelet inte alltid varit speciellt bra. När lagens stångades i höstas vann Rovers med 1-0 i en strid där Blackpool var väl så bra. Våga gå emot favoriten. Vi jobbar X2 hela vägen in i kaklet.

Match 4: Millwall – Burnley | Speltips: 2

Burnley flyger fram i toppen. Avståndet ner till Middlesbrough på tredjeplatsen är 15 fina poäng och då ska det sägas att The Clarets dessutom har en match tillgodo på Boro. Det kommer såklart spelas Premier League-boll på Turf Moor till hösten. Innan vi är i mål ska gästerna försöka fortsätta i överlägsen stil. Millwall borta är en uppgift som Kompany och gänget måste ta på allvar. Lejonen från London spöade serietvåan Sheffield United på The Den i helgen (3-2) och är bra hemmavid. Här ska ändå inte huvudstads-klubben riktigt räcka till. Tvåan spikas med viss darr på ribban.

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Norwich – Birmingham | Speltips: 1×2

Birmingham tappade en tidig 1-0-ledning borta mot Hudds och föll till slut. Tungt för Blånäsorna som nu tar nya tag. Norwich på Carrow Road blir en tuff men absolut inte omöjlig uppgift för John Eustace och hans manskap. Kanariefåglarna har inte kommit upp på den höjd som kan förväntas. Sex vinster inför sin egna publik på 16 fajter samt en plats utanför topp 6 efter 32 spelade matcher är knappast godkänt. Finländaren Pukki har varit skadad den senaste tiden och förväntas inte spela här heller. Öppna med skrällbudet i österled, men snåla inte med tecken.

Match 6: Rotherham – Sunderland | Speltips: 2

Sunderland är på riktigt! Nykomlingen har tagit The Championship med storm och befinner sig som ett av fyra playoff-lag för stunden. Trots att de flesta förväntade sig ett ras för The Black Cats i och med Ross Stewarts frånvaro så har gästerna visat på styrka och faktiskt inte torskat en ligamatch sedan skotten gick sönder. Imponerande! Rotherham har en vinst på 13 raka i alla tävlingar. Värdarna balanserar farligt nära nedflyttningsstrecket och en tung målskytt som Ogbene har haft väldigt svårt att finna nätet under vintern. Viktor Johansson kommer återigen få plocka en eller annan boll ur nät. Tvåan är inte mycket att diskutera. Spik.

Match 7: Swansea – Stoke | Speltips: 1X

Swanseas poängmässiga kräftgång fortsätter. Walesarna föll mot Blackburn borta (0-1) trots ett par riktigt fina chanser. Stoke i draklandet väntar. The Potters har med sig tre raka nederlag på främmande gräs och framåt känns Jacob Brown väldigt ensam. Russell Martin och hans svanar kommer äga mycket boll på Liberty Stadium och ska också kunna utnyttja detta över 90 minuter. Ettan kliver på tidigt där vi på lite större systembyggen låser matchen via 1X.

Match 8: Morecambe – Port Vale | Speltips: x2

Säsongen i stort har inte varit någon höjdare för Morecambe. Hemmalaget huserar i botten av League One och nedflyttningshotet är i allra högsta grad verkligt. Februari har hittills mynnat ut i en inspelad poäng på fyra matcher och hemska 1-12 i målskillnad. Det finns en del att jobba på. Port Vale är i grund och botten bättre. Gänget från Stoke-on-Trent flyger högre upp i tabellen och vann också senaste striden då Exeter fick på läppen (1-0). Det var dock första vinsten för Darrell Clarke och hans lärjungar sedan nyårsdagen. Med detta i åtanke är det inte läge att spika tvåan. Åtminstone krysset måste tidigt ges utrymme.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Sunderland

Det är skilda världar mellan nykomlingarna Rotherham och Sunderland. Medan The Millers harvar i botten och slåss för överlevnad finns hopp om Premier League-spel hos gästerna. Tvåan på NY Stadium spikas.

CHANSNINGEN: Blackpool

Blackburn är ojämna och Rovers har fått med sig poäng i överflöd sett till spelet. Blackpool har påfyllt självförtroende efter segern senast och kan givetvis brotta till sig poäng på Ewood Park. X2 är bongens guldtecken.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se