Tisdagens meny ser riktigt trevlig ut. Inte mindre än fyra EM-matcher följs upp med Copa América och härliga matcher från både Division 1 och Division 2. VM-finalisterna Frankrike och Argentina målas upp som stora favoriter, men det är först och främst Kanada och Lunds BK som spikas!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Frankrike – Polen | Speltips: 1X

Polen blev inte helt oväntat den första nationen som blev utslagna från gruppspelet. Två raka förluster mot Österrike och Nederländerna gör att polackerna står utan möjligheter inför slutomgången. Lewandowski gjorde inget större avtryck mot Österrike och nu när Frankrike står för motståndet är det ingen vild gissning att de rödvita kommer att få stora bekymmer. Les Bleus har fortfarande en gruppseger att fajtas om och även om Mbappé skulle saknas ska ettan ligga väldigt nära till hands. Krysset övervägs enbart på större lappar med hänsyn till spelvärdet.

Match 2: Nederländerna – Österrike | Speltips: 1X2

Österrike har gjort två mycket fina insatser och i och med segern mot Polen har alpnationen alla chanser att nå åttondelsfinalerna. Rangnicks välfungerande spelsystem är bevisligen svårbemästrat och här känns inte Nederländerna som någon stabil favorit att hålla i näven. De orangea har gjort två okej insatser, varken mer eller mindre. För att Ronald Koemans kumpaner ska lyckas brotta ner Rangnicks dito krävs en maxprestation. Det här känns öppet och samtliga tecken spelas ut.

Match 3:  England – Slovenien  | Speltips: 1X

Southgate har med fog sågats vid fotknölarna. En trött 1-0-seger mot Serbien följdes upp med ett krampaktigt kryss mot Danmark där England kom undan med blotta förskräckelsen. Med tanke på materialet Southgate har att tillgå har spelet sett riktigt uselt ut och dessvärre finns ingen Kalvin Philips att tillgå. Nu har dessutom Shaw gått sönder. Slovenien har gjort bra matcher och tagit poäng mot både Danmark och Serbien och Sesko och company har därmed chansen att nå slutspelet. Landar ettan upp mot 65 procent får gärna krysset haka på.

Match 4: Danmark – Serbien | Speltips: 1X2

Med fiaskot i Qatar färskt i minnet var inte direkt krysset mot Slovenien i premiären vad det danska folket hade önskat. Insatsen i den andra omgången mot England var desto bättre där Danmark låg närmast segern. Hjulmands gossar har allt i sina egna händer och mot ett till synes blekt Serbien ska skandinaverna gälla som favoriter. Grabbarna från Balkan har emellertid en hög uppsida. Vaknar Milinkovic-Savic, Mitrovic och Vlahovic på rätt sida står knappast serberna utan chans. Ettan inleder och garderas efter storleken på lädret.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Peru – Kanada | Speltips: 2

I Copa América kammade inte helt oväntat Kanada noll i den första omgången. 0-2-förlusten mot Argentina var inte mycket att säga om. Hockeynationen ska dock alltjämt ha hyfsade chanser att avancera från gruppen. Kanadensarna har ett par riktigt fina år bakom sig och med David, Eustáquio och Davies finns det gott om klass i truppen. Peruanerna är inte lika spetsiga och sydamerikanerna hade svårt att skapa målchanser i 0-0-matchen mot Chile. Sätter Kanada stopp för klubblösa Cueva, Lapadula och 40-åringen Guerrero är mycket vunnet. Spännande tvåa.

Match 6:  Chile – Argentina  | Speltips: 1X2

Argentina har inte gått på många plumpar de senaste åren och de regerande världsmästarna är naturligtvis en av storfavoriterna i Copa América. Messi och hans lagkamrater har dock bara vunnit en av de fem senaste landskamperna mot Chile och när det vankas Copa América har chilenarna haft en förmåga att höja sig. Mästarna från 2016 var det bättre laget i premiären mot Peru där Vargas och Alexis Sánchez skapade tillräckligt med målchanser för att få in någon strut. En skräll känns inte helt osannolikt i New Jersey och i jakten på kupongrens målas detta tvärs över!

Match 7: Lund – Torn | Speltips: 1

Trots att det är ett toppmöte som stundar i Division 1 Södra råder det ingen tvekan om vart favoritskapet ska läggas. Torns IF har varit en maskin hemma i Stångby men på resande fot har inte alls spelet klaffat. På sex bortamatcher har Torn fått med sig blott två poäng med målskillnad 1-13. Lunds BK är i sin tur ett bättre lag i grunden och skåningarna kommer stärkta från bortasegern i seriefinalen mot Falkenberg. På Klostergården är LBK generellt sett starka och så länge ettan håller sig på rimliga nivåer är det läge att plocka fram spik-pistolen!

Match 8: Enköping – Farsta | Speltips: 1X

I Division 2 Södra Svealand tappade Enköpings SK serieledningen i den förra omgången i och med förlusten mot Arlanda. Linus Zetterström blev utvisad och anfallaren är därmed avstängd. Med Daniel Norrby (10 mål) i fronten finns det dock goda chanser att skjuta FoC Farsta i sank. Stockholmarna har bitvis haft problem med försvarsspelet och 0-4-förlusten senast mot IK Franke var allt annat än något styrkebesked. Tydligt vänsterlut.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 17:59

Kupongens säkra: Lund

Raden 0-2-4 och målskillnaden 1-13 är inget vidare bortafacit. Att Torns IF ska greja poäng mot ramstarka Lund på Klostergården känns osannolikt. Stabil etta!

Chansningen: Chile

Chile har varit lite av ett bogey team för Argentina och när den blåvita tvåan troligtvis skjuter i höjden vill vi få med den chilenska sidan för större pengaregn!

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se