Brasileiro Série A dominerar onsdagens Topptips med inte mindre än sex drabbningar. Dessförinnan ska vi syna Grupp D i damernas Champions League där bland andra Häcken ska ses med god chans att ordna fin utdelning via poängplock mot Benfica. Nu kör vi!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Benfica – Häcken | Speltips: X2

Häcken står som väntat noterade för två raka förluster efter att ha ställts mot Lyon och Bayern München, men denna onsdag ska svenskorna ses med god chans att knipa sina första poäng i Champions League. Den solida organisationen och spetsspelare som Blackstenius, Curmark och Rubensson bör räcka långt mot ett inte märkvärdigt Benfica. Portugisiskorna tog förvisso poäng av Bayern München i premiären, men det var mer en tillfällighet än något annat. Här går knappast värdinnorna så säkra som tipparna tycks tro. X2 spelas till superbt värde.

Match 2: Lyon – Bayern München | Speltips: 1

Gruppfinal från samma grupp där vi anser att Lyon målas upp som korrekta favoriter. Även om Bayern München tagit enorma kliv de senaste åren krävs det ändå något alldeles extra för att lägga Lyon på rygg hemma i Frankrike. Hegerberg, Cascarino och van de Donk är bara några av alla superstjärnor som huserar hos värdinnorna. Det är spetsspelare som Bayern München inte riktigt kan mäta sig med. Stannar ettan under 60 procent behövs inga garderingar på Stade de Gerland.

Match 3: Atlético PR – Ceará | Speltips: 1

Över till Brasileiro Série A där vi också stannar tills det är dags att avrunda kupongen. Ceará ser ut att kunna lägga beslag på en placering som leder till Copa Sudamericana, men det är inte på grund av gästernas prestationer på resande tass. Noll(!) segrar utanför hemtrakterna är katastrofala siffror och med ett ansatt truppläge inför matchen mot Atlético PR ser vi detta sluta på endast ett sätt. Atlético PR spelar även dem för att nå Copa Sudamericana och hemma i Curitiba är värdarna normalt inte att leka med. Ettan står stadigt allena.

Match 4: Santos – Bragantino | Speltips: 1X

Bragantino har funnits med i toppen av tabellen under hela säsongen, men mot slutet har Red Bull-fantasterna inte uppträtt som ett topplag. Två raka förluster, noll gjorda mål och ett ansatt truppläge är inte faktorer som får oss att blicka österut. Det gör däremot tipparna vilket innebär smaskigt värde till vänster. Santos spelar för överlevnad i botten och de svartvita ges här en lämplig uppgift för att öka glappet ner till jagande lag under strecket. Ettan är en potentiell spik men vi säkrar också upp med krysset. Avslag på tvåan.

Match 5: Atlético MG – Corinthians | Speltips: 1X2

Atlético MG toppar tabellen med tio poäng och mycket ska hända för att Hulk och grabbarna inte ska nå ligatiteln. Anfallaren har själv varit en bidragande orsak till att så är fallet, men när det nu vankas landslagsuppehåll är värdarnas trupp en sargad sådan. Alonso, Franco och Vargas är bara några av lirarna som saknas inför dusten med Corinthians. Med dessa bortfall i åtanke går det inte att förstå ettans hårda streckning. Corinthians är ett lag med hög högstanivå och kan gästerna hitta upp i närheten av densamma här är Atlético MG en favorit i stor fara. Alla tecken och skrälljobb behövs.

Match 6: Juventude – Internacional | Speltips: 1X2

Internacional vann det viktiga hatderbyt mot Gremio och har därmed fortsatt chans att nå Copa Libertadores. Efterscenerna var dock inte vackra där spelare från Internacional hånade sina rivaler med kartong-kistor. Saravia och Patrick är spelare som får stanna hemma från uppgiften mot Juventude, bortfall som innebär att de rödklädda snabbt kan komma ner på jorden. Juventude krigar för överlevnad i botten och med rådande förutsättningar i åtanke ska värdarna inte underskattas på den egna mattan. Hela spektrat täcks redan på mindre system.

Match 7: Fortaleza – São Paulo | Speltips: 12

Fortaleza står för en kanonsäsong hittills och vill det sig väl kan värdarna snuva läskjätten Bragantino på fjärdeplatsen som leder direkt till Copa Libertadores. Pikachu och Robson är viktiga lirare i offensiven, men här får Fortaleza troligen klara sig utan den förstnämnda som missat de senaste veckorna. det öppnar i sin tur upp möjligheter för Sao Paulo. Gästerna gör ingen bra säsong men det finns fortfarande chans att nå deltagande i Copa Sudamericana. Det är klart bättre än inget och så länge chansen finns kommer besökarna att gå för det. Gubben (etta-tvåa) liras i en förmodat öppen tillställning.

Match 8: Sport Recife – América MG | Speltips: 1X2

Sport Recife lever farligt i bottenstriden av Série A. Värdarna har fem poäng upp till säker mark och det är därför högläge att lägga i en högre växel inför slutspurten. América MG på hemmaplan ska anses vara en lämplig uppgift, men gästerna kommer i sin tur att tänka likadant om Sport Recife. América MG vill befästa sin plats i Copa Sudamericana och denna svårsiade tillställning utesluter vi inte att besökarna lyckas med sin ambition. Plocka fram den breda penseln och måla tvärs över.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:59

KUPONGENS SÄKRA: Atlético PR

Ceará är urusla på resande tass och med ett tufft truppläge blir det inte lätt att rå på Atlético PR. Värdarna tar en komfortabel trepoängare.

CHANSNINGEN: Corinthians

Atlético MG är som vanligt sargade när det vankas landslagsuppehåll och mot ett skickligt Corinthians går värdarna inte säkra. Alla tecken måste med.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se