Dags för den sista omgången i gruppspelet av Champions League. Bland annat ska Inter spela en måstematch mot ett slutspelsklart Barcelona. Kupongen är favoritbetonad så mindre system med högre radinsats är att föredra. Det är 250.000 i extrapengar på Topptipset!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Inter – Barcelona | Speltips: 1X

Gruppen såg på förhand stenhård ut och mycket riktigt blev det ett trekejsarslag. Barcelona är klara för slutspelet, nu står det mellan Inter och Borussia Dortmund om vilka som ska nypa den andra biljetten. Inter har sett riktigt starka ut sedan Antonio Contes inträde, de blåsvarta förtjänade faktiskt poäng på Camp Nou i oktober. Barca lär rotera inför helgens resa till Baskien och mötet med Alexander Isaks Real Sociedad. Inter ser ut att kunna erbjuda värde och ettan är en spik med god motivation.

Match 2: Borussia Dortmund – Slavia Prag | Speltips: 1

Som väntat blev Slavia Prag den stora slagpåsen i Dödens Grupp. Tjeckerna har stått upp förhållandevis väl men på poängkontot syns endast en etta efter fem omgångar. Borussia Dortmund har lika många poäng som Inter men sämre målskillnad, således måste tyskarna köra full sula i jakt på både seger och många mål. Det bör passa bra för den gulsvarta maskinen som har i sitt DNA att välla fram. I helgen segrade Dortmund med 5-0 här hemma mot Düsseldorf i Bundesliga. Bombetta!

Match 3: Chelsea – Lille | Speltips: 1X

Även i denna grupp är det liknande läge som i den föregående. Lille har vägt lite för lätt och är avhängda från allt vad slutspel heter, en poäng finns på fransosernas konto så de kan inte ens nypa livlinan vid namn Europa League. Chelsea ligger jämsides med Valencia, eftersom spanjorerna möter Ajax som ligger två pinnar ovanför så vet britterna att tre pinnar räcker. The Blues har imponerat stort i Premier League och slog Lille på fransk mark. Ettan är tämligen ohotad.

Match 4: Ajax – Valencia | Speltips: 1X

Från London till Amsterdam och äntligen har vi att göra med två högmotiverade manskap. Ajax som gjorde succé i Champions League förra säsongen har klarat tappen av De Ligt/De Jong på ett bättre sätt än väntat. De rödvita toppar gruppen inför sista omgången och klarar sig således med en pinne här. Valencia förlorade med hela 3-0 hemma mot dessa holländare och måste öppna upp sig nu med tanke på att Chelsea lär vinna sin match. Öppna spjäll är det bästa Ajax vet, betydligt större elefanter än Valencia har fått åka hem med svansen mellan benen från Johan Cruijff Arena. I nuläget är ettan understreckad och ska vara given som utgång.

Match 5: Lyon – RB Leipzig | Speltips: 1X2

Högmotiverade manskap är vad som kliver ut på planen även på Groupama Stadium. Emil Forsberg gjorde en fantastisk insats med två fullträffar senast mot Benfica, krysset där gör att RB Leipzig är vidare i turneringen vid minst en pinne under tisdagen. Lyon ligger sida vid sida med Zenit och har desto mer press på sig. Les Gones segrade med 2-0 när dessa kombattanter strålade samman på tysk mark. Nu är Kampl och Orban osäkra kort för Foppas team. Strecken tycks landa korrekt, ettan är en vettig start men här bör hela säkerhetsbältet spännas fast!

Match 6: Benfica – Zenit | Speltips: 1X2

Benfica hade Leipzig mot repet men Forsbergs magi gjorde att portugiserna har rejäl uppförsbacke inför sista rundan. Seger är ett måste för Örnarna från Lissabon, det måste även ske med marginal om det ska bli vidare spel på den europeiska scenen. Gästerna från St. Petersburg har råg i ryggen efter 2-0-triumfen mot Lyon i förra omgången. Dessutom vann Zenit mot Benfica med 3-1 när dessa klubbar gjorde upp på ryskt gräs. Ryssarna har vunnit fem raka tävlingsmatcher och får första budet här, inte minst med tanke på att de ser ut att undervärderas.

Match 7: Preston – Fulham | Speltips: X2

Klassiska The Championship tar vid när det är dags för omgång 21. Preston ligger strax utanför de åtråvärda topp 6-placeringarna. The Invincibles har dock riktigt svag form, fyra raka förluster utan en enda boll i rätt bur bådar inte gott inför framtiden. Fulham som spelade i Premier League förra säsongen ser ut att vara på väg mot en comeback i Englands finaste rum. The Cottagers är seriens bästa lag tillsammans med West Bromwich och Leeds. Gästerna har sju raka inbördes utan torsk. X2.

Match 8: Charlton – Huddersfield | Speltips: 1X2

Sista budet kommer från den engelska huvudstaden där två deprimerade klubbar ska försöka åstadkomma en efterlängtad seger. Charlton har spelat åtta raka matcher utan att få smutta på segerns sötma. The Addicks såg ut som en pigg nykomling från League One men rasar nu som en sten i tabellen. Huddersfield som huserade i PL förra säsongen har mer sett ut som ett League One-lag än något annat. Hudds har bara två poäng ner till giljotinen och fem raka matcher utan viktoria är ett faktum. Streckningen ser ut att bli vänstervriden, vänd på klacken och fatta pennan från höger!

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Dortmund

Det finns flera så kallat säkra matcher på denna kupong. Att ett högmotiverat Dortmund ska förlora hemma mot ett omotiverat Slavia Prag är lika osannolikt som det låter.

CHANSNINGEN: Zenit

Någon större chansning är det inte men en trolig värdetvåa att hålla koll på återfinns i Portugal. Ryssarna har bättre form än Benfica, de vann första mötet och kan utnyttja att portugiserna kroknar under matchens gång.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se