Sista omgången i gruppspelet av Champions League präglar självklart Topptipset denna onsdag. Det skiljer en hel del i motivation mellan lagen nu, väl värt att ha i beaktande. Det är läge att lira mindre system med ökad radinsats. Mot åtta rätt!

Lämna in kupongen här

Match 1: Club Brugge – Real Madrid | Speltips: 1X2

Att Real Madrid slutar tvåa i sin grupp står redan klart inför sista omgången. Således gör det ingenting att Hazard, James Rodríguez, Marcelo och Asensio ej är tillgängliga för Zinedine Zidane denna afton. Club Brügge har däremot mycket motivation i form av en biljett till Europa League. Philippe Clements manskap nöp en pinne i Madrid och ska ha goda chanser till nytt poängplock på belgisk mark. 1X är vettigt.

Match 2: Bayern Munchen – Tottenham | Speltips: 1X2

Motivationen finns inte hos något av lagen när gruppfinalen på Allianz Arena är död. Bayern München har avgjort slaget, inte minst genom sin suveräna 7-2-kross borta mot Tottenham. Nu har tyskarna en tuff tid i inhemska ligan med två raka torsk. Spurs har fått ett uppsving sedan José Mourinho tog över de liljevita. Närmast kommer britterna från en 5-0-kross mot Burnley. Rensartvåan måste med!

Match 3: PSG – Galatasaray | Speltips: 1

Paris Saint Germain har som vanligt sett starka ut på alla fronter och säkrat segern i sin CL-grupp framför Real Madrid. Galatasaray är gruppjumbo och nollan är dessvärre intakt i segerkolumnen. Turkarna har enorma bekymmer i sitt offensiva led, inte precis optimalt att resa till en av världens mest svårspelade arenor då. PSG slaktade Real i prinsarnas park, Gala lär bli en munsbit även om inte fransoserna måste vinna egentligen. Spik.

Match 4: Olympiakos – Crvena Zvezda | Speltips: 1X

Pireus är nästa anhalt, här handlar det om att försöka jobba in en plats i Europa League. Crvena Zvezda har vunnit en match och torskat fyra i detta gruppspel, enda skalpen vevades in hemma i Belgrad när dessa greker kom på besök. Crvena Zvezda är ett ökänt hemmalag men ett mycket blekare bortalag. Olympiakos är ett starkt hemmalag som ännu inte förlorat på eget gräs i höstens ligalir. Även Spurs fick nöja sig med en poäng här. Ettan betalar tillräckligt för att spikas.

Match 5: Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva | Speltips: 1

Nu är Atlético Madrid smått pressade att vinna sista gruppspelsmatchen. Diego Simeones mannar förlorade mot Juve senast och måste nu hålla undan för jagande Leverkusen om det ska bli fortsatt spel i mästarnas mästarturnering. Frågan är vad Lokomotiv Moskva kan bjuda på för motstånd. Ryssarna har riktigt dassig form med endast en seger sett till sina senaste nio tävlingsmatcher. Närmast kommer lokomotivet från en torsk med 0-4 mot Tula i ryska Premier League. Spikettan på Wanda Metropolitano sponsras av Diego Simeones eldiga kravbild på Madrassmakarna!

Match 6: Bayer Leverkusen – Juventus | Speltips: 1X

Vad gäller motivation så är det tveklöst tyskarna som har den på sin sida när “Den gamla damen” stövlar in på BayArena. Bayer Leverkusen har finfin form och Peter Bosz har lotsat sin armé till segrar borta mot både Lokomotiv i CL och Bayern München i Bundesliga senaste månaden. Juventus kommer från ett 1-3-nederlag mot Lazio i Serie A och Sarri har ett flertal kännbara skador, inte minst i form av försvarschefen Chiellini. Rotation lär det också bli från Sarris sida i denna betydelselösa match för Juves del. Stabil etta på ren motivation.

Match 7: Brentford – Cardiff | Speltips: 1X

The Championship avrundar kupongen och först ut är Pontus Janssons Brentford. Ponne och hans kamrater har vuxit under höstens gång, The Bees har sett särskilt starka ut hemma i huvudstaden. På Griffin Park har värdarna bara förlorat en av sina senaste åtta strider. Cardiff är en tabellgranne till The Bees som har två helt olika ansikten sett till var de spelar sin fotboll. Utanför Wales gränser har gästerna bara vunnit en match av tio möjliga. 7-0(!) vann Brentford senast det begav sig på denna arena, mot Luton. Ettan ser ut att undervärderas och ska då spikas utan tveksamhet.

Match 8: Derby – Sheffield Wednesday | Speltips: 1X2

Sista anhalt är Pride Park Stadium där Derby letar efter stabilitet. The Rams gick riktigt starkt i The Championship förra säsongen men ser inte lika hungriga ut nu. Cocu och company har bara segrat i en av sina fem senaste matcher och huserar nu på den nedre halvan. Sheffield Wednesday ligger på den övre halvan och har även formen till sin fördel. Segrar mot både Charlton och Brentford gör att Ugglorna går in som rättmätiga favoriter här. Tänkbar gaffel (etta-tvåa) med tanke på att dessa kombattanter sällan brukar lira oavgjort mot varandra men om kassan tillåter blir det en helgardering på kupongens sista rad.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 20:44

KUPONGENS SÄKRA: Atletico Madrid

Hur ska formsvaga ryssar kunna hävda sig mot ett tokladdat Atlético Madrid på spansk mark?

CHANSNINGEN: Tottenham

För en gångs skull kan man vara säker på att inte José Mourinho kommer parkera sin beryktade buss. Tottenham lär vara revanschsugna efter kölhalningen i London, räkna inte bort Spurs i München!

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Lämna in kupongen här

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se