Söndagens Topptips består av fem EM-kvalmatcher och en trio Segunda-matcher. Kupongen sparkar igång på Medelhavsön Cypern där värdarna siktar på att bryta Rysslands sex matcher långa segersvit. Kan vi få en skräll på turistön?

Match 1: Cypern – Ryssland | Speltips: 1X2

Ryssland löste sjätte raka triumfen i torsdags då Cherchesovs gubbar malde ner Skottland med 4-0. Något som betyder att ryssarna mer eller mindre är klara för EM eftersom de har San Marino kvar att möta. Cypern kommer också från en seger, 2-1 slutade det borta mot Kazakstan i torsdags. Det var cyprioternas andra raka trepoängare och tredje landskamp i följd utan förlust. Hemma på ön gör värdarna sällan slätstrukna insatser och i Nicosia kan mycket väl ett redan “klart” Ryssland stöta på problem. Gå för skrällen och strecka från vänster.

Match 2: Ungern – Azerbajdzjan | Speltips: 1

Ungern besegrade Kroatien tidigare under kvalet hemma i Budapest men i torsdags fick de däng med 0-3 mot kroaterna på Balkan. Ingen vidare insats från Marco Rossis gäng men mot Azerbajdzjan ska Ádám Szalai och company ha toppchans att studsa tillbaka. Nationen från Kaukasien är redan avhängda och står på blott en poäng i kvalgruppen. Azerbajdzjan har aldrig tidigare tagit poäng mot Ungern och lär inte göra det nu heller.

Match 3: Polen – Nordmakedonien | Speltips: 1

Lewandowski har under inledningen av den här säsongen bevisat att han fortfarande är en av världens bästa nior. Den polske anfallaren har öst in mål i Bayern München och gjorde samtliga tre mål i 3-0-segern senast mot Lettland. Nu när Nordmakedonien gästar Warszawa ska Lewandowski och hans polacker ha goda chanser att göra ytterligare ett par strutar. Nordmakedonien tog en fin skalp mot Slovenien i torsdags men i den polska huvudstaden ska det väldigt mycket till för att gästerna ska räcka till. Given etta!

Match 4: Slovenien – Österrike | Speltips: 1X2

Österrike stod för en fin prestation tidigare i veckan i segern mot Israel, detta trots att storstjärnan Alaba satt vid sidan av på grund av en skada. Bayern-stjärnan ser även ut att missa den här matchen. Efter Sloveniens förlust mot Nordmakedonien i torsdags måste värdarna gå för seger i Ljubljana den här söndagen. På hemmaplan har Slovenien två vinster och ett kryss i kvalet och här kan definitivt Österrike få en del problem med Ilicic och hans lagkamrater. Måla på hela vägen!

Match 5: Wales – Kroatien | Speltips: 1X2

VM-finalisten Kroatien imponerade stort i 3-0-segern senast mot Ungern där Modric redan efter fem minuters spel gjorde matchens första mål. Det var dock Zagreb-anfallaren Petkovic som imponerade mest med sina två fullträffar. I och med segern har kroaterna satt sig i ett litet slagläge i gruppen. Wales kommer dock inte bli någon enkel motståndare på de brittiska öarna. Ryan Giggs drakar löste en stark poäng borta mot Slovakien och hemma i Cardiff har britterna tagit full pott hittills i EM-kvalet. Gardera!

Match 6: Albacete – Real Oviedo | Speltips: 1X

Vidare mot Spanien för Segunda-fotboll. Real Oviedo har inlett säsongen väldigt tveksamt. Asturien-klubben slutade på åttonde plats i fjol men efter tio omgångar av den här säsongen står de på blott en seger. Trots detta befinner sig nyförvärvet Alfredo Ortuno i skytteligatopp med sina sju fullträffar. Kan Albacete, även känt som de mekaniska ostarna, sätta stopp för Ortuna ska hemmasegern ligga nära till hands här. Ostarna från Albacete har vunnit tre av de fem senaste Segunda-fajterna och värdarna känns helt klart hetare än Real Oviedo. Utgå från hemmasegern.

Match 7: Huesca – Racing Santander | Speltips: 1X

Huesca, som åkte ur La Liga i fjol, har inlett den här säsongen väl och det blåröda hemmalaget kommer från en fin 2-0-seger mot Malaga där de dessutom kostade på sig att missa en straff. Detta var värdarnas tredje seger sett till de fyra senaste matcherna. Racing Santander har inlett sämre och klappade igenom senast mot Girona. Racing kommer att få klara sig utan tre gubbar här, Nkaka, Minero och Bunuel, något som gör att 1X står sig i Aragonien.

Match 8: Las Palmas – Deportivo La Coruna | Speltips: 1X

På Gran Canaria siktar Las Palmas på fjärde raka segern då 20:e placerade Deportivo La Coruna kommer på besök. Den gulblå ö-klubben är i gott slag för tillfället och känslan är att Las Palmas möter Deportivo i ett väldigt tacksamt läge. Gästerna har nyligen sparkat Anquelas efter den usla säsongsinledningen och på Gran Canaria kommer La Coruna få klara sig utan ett par betydande pjäser. Bland annat Francisco Montero som är avstängd. Börja därför med ettan.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 17:59

KUPONGENS SÄKRA: Polen

I Warszawa gör sällan Polen dåliga insatser och med Lewandowski i toppslag kommer inte Nordmakedonien att kunna räcka till. Urstark etta!

CHANSNINGEN: Cypern

Visst ska ett hemmabetonat Cypern kunna skrälla hemma på ön mot ett redan “klart” Ryssland. Skrällen måste med på turistön!

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se